Voordelen
van de cloud

Flexibel werken is tegenwoordig gewenst bij veel organisaties. Vanwege die reden is het erg belangrijk om uw ICT hierop in te richten. Voor het mkb is werken in de cloud zeer aantrekkelijk. Met werken in de cloud biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om flexibeler te werken, zodat ze altijd en overal toegang hebben tot de werkplek, ook wanneer ze niet op kantoor aanwezig zijn. 

Stabiliteit en snelheid
Altijd en overal toegankelijk
back-up in de cloud
schaalbaar

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Stabiliteit en Snelheid

van werken in de cloud

Werken in de cloud zorgt voor snelheid en stabiliteit. Aangezien werken in de cloud ervoor zorgt dat uw werk dubbel wordt uitgevoerd bent u altijd verzekerd wanneer er iets uitvalt. Er wordt namelijk automatisch een back-up gemaakt waarin u vervolgens gewoon weer verder kunt werken. Wanneer u in de cloud werkt, maakt u gebruik van een volledig geautomatiseerd datacenter op een andere locatie. Dat betekent dat u minder investeringen hoeft te doen om ervoor te zorgen dat u zelf een volledige omgeving op locatie heeft staan. Aangezien alles gedaan wordt voor u, hoeft u zelf minder maatregelen te treffen om uw systemen te beveiligen. U bent altijd verzekerd van een omgeving die voorzien is van doeltreffende beveiligingsmaatregelen en ook het onderhoud wordt voor u uit handen genomen.

uw werkplek altijd en overal toegankelijk

Uw werkplek

Altijd en overal toegankelijk

U heeft 24 uur per dag toegang tot uw werkplek. Iedere locatie, kunt u gebruiken om te werken. Wanneer er geen internet aanwezig is, kunt u gewoon werken en zal uw werk gesynchroniseerd worden met de cloud wanneer u weer online bent. Een vaste werkplek is dus niet meer noodzakelijk. Een laptop is niet meer noodzakelijk om uw werk te kunnen verrichtten, de cloud is vanaf elk device bereikbaar. Hierdoor is het geen probleem als uw medewerkers veel onderweg zijn, want ook vanuit daar kunnen zij gemakkelijk en snel hun werk uitvoeren.

Samenwerken in de cloud is zeer eenvoudig en effectief. Er kan met meerdere gebruikers tegelijkertijd aan documenten worden gewerkt. Zo zijn uw bestanden altijd actueel en voor iedereen toegankelijk (op voorwaarde dat de persoon bevoegd is).

Systemen en software zijn altijd up-to-date zonder dat u daar iets extra’s voor hoeft te doen. U bent dus altijd voorzien van de laatste versies van programma’s en software en daardoor nóg meer toekomstbestendig. U wilt werken zoals u gewend bent. Daarom kunt u in uw cloudomgeving ook gewoon gebruik maken van de software en/of applicaties die essentieel zijn voor uw bedrijf en werkzaamheden.

Lees hier meer over

1
2
3
4

back-up in de cloud

In tegenstelling tot een USB-stick of een externe harde schijf, zijn bestanden in de cloud altijd en overal beschikbaar. Veel bedrijven kiezen daarom ook voor een back-up in de cloud, wat wij overigens ook zeer aanraden om te doen. Mocht er een keer iets gebeuren met uw data of met de systemen op de werkvloer, dan bent u altijd verzekerd van een back-up van al uw data.

Het is ook mogelijk om een combinatie te kiezen voor zowel werken in de cloud als werken on-premise (lokaal). Mocht er zich een internetstoring voordoen, dan kunt u alsnog bij uw bestanden.

Lees meer

  • vast bedrag per maand
  • optimale beveiliging
  • volledige back-up en controle
  • monitoring en actief beheer 
  • werken vanaf elke locatie, op elk device
  • mogelijkheid tot 24x7 support

Schaalbaarheid

In de cloud

Werken in de cloud is zeer schaalbaar. U heeft namelijk de mogelijkheid om medewerkers toegang te verlenen tot bepaalde data, diensten en opslagruimte, maar u heeft ook de mogelijkheid om deze toegang weer te ontzeggen indien nodig.

Alle benodigde licenties zullen voor u afgesloten worden. U betaalt een vaste maandprijs per werkplek en hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken dat er onvoorziene kosten bij komen. U betaalt alleen voor wat u ook daadwerkelijk gebruikt.

Lees hier meer over

schaalbaarheid in de cloud

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl