Werken
in de cloud

Flexibel werken is tegenwoordig gewenst bij veel organisaties. Vanwege die reden is het erg belangrijk om uw ICT hierop in te richten. Voor het mkb is werken in de cloud zeer aantrekkelijk. Met werken in de cloud biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om flexibeler te werken, zodat ze altijd en overal toegang hebben tot de werkplek, ook wanneer ze niet op kantoor aanwezig zijn. 

Stabiliteit en snelheid
Altijd en overal toegankelijk
back-up in de cloud
schaalbaar

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Stabiliteit en Snelheid

van werken in de cloud

Werken in de cloud zorgt voor snelheid en stabiliteit. Aangezien werken in de cloud ervoor zorgt dat uw werk dubbel wordt uitgevoerd bent u altijd verzekerd wanneer er iets uitvalt. Er wordt namelijk automatisch een back-up gemaakt waarin u vervolgens gewoon weer verder kunt werken. Wanneer u in de cloud werkt, maakt u gebruik van een volledig geautomatiseerd datacenter op een andere locatie. Dat betekent dat u minder investeringen hoeft te doen om ervoor te zorgen dat u zelf een volledige omgeving op locatie heeft staan. Aangezien alles gedaan wordt voor u, hoeft u zelf minder maatregelen te treffen om uw systemen te beveiligen. U bent altijd verzekerd van een omgeving die voorzien is van doeltreffende beveiligingsmaatregelen en ook het onderhoud wordt voor u uit handen genomen.

uw werkplek altijd en overal toegankelijk

Uw werkplek

Altijd en overal toegankelijk

U heeft 24 uur per dag toegang tot uw werkplek. Iedere locatie, kunt u gebruiken om te werken. Wanneer er geen internet aanwezig is, kunt u gewoon werken en zal uw werk gesynchroniseerd worden met de cloud wanneer u weer online bent. Een vaste werkplek is dus niet meer noodzakelijk. Een laptop is niet meer noodzakelijk om uw werk te kunnen verrichtten, de cloud is vanaf elk device bereikbaar. Hierdoor is het geen probleem als uw medewerkers veel onderweg zijn, want ook vanuit daar kunnen zij gemakkelijk en snel hun werk uitvoeren.

Samenwerken in de cloud is zeer eenvoudig en effectief. Er kan met meerdere gebruikers tegelijkertijd aan documenten worden gewerkt. Zo zijn uw bestanden altijd actueel en voor iedereen toegankelijk (op voorwaarde dat de persoon bevoegd is).

Systemen en software zijn altijd up-to-date zonder dat u daar iets extra’s voor hoeft te doen. U bent dus altijd voorzien van de laatste versies van programma’s en software en daardoor nóg meer toekomstbestendig. U wilt werken zoals u gewend bent. Daarom kunt u in uw cloudomgeving ook gewoon gebruik maken van de software en/of applicaties die essentieel zijn voor uw bedrijf en werkzaamheden.

Lees hier meer over

1
2
3
4

back-up in de cloud

In tegenstelling tot een USB-stick of een externe harde schijf, zijn bestanden in de cloud altijd en overal beschikbaar. Veel bedrijven kiezen daarom ook voor een back-up in de cloud, wat wij overigens ook zeer aanraden om te doen. Mocht er een keer iets gebeuren met uw data of met de systemen op de werkvloer, dan bent u altijd verzekerd van een back-up van al uw data.

Het is ook mogelijk om een combinatie te kiezen voor zowel werken in de cloud als werken on-premise (lokaal). Mocht er zich een internetstoring voordoen, dan kunt u alsnog bij uw bestanden.

Lees meer

  • vast bedrag per maand
  • optimale beveiliging
  • volledige back-up en controle
  • monitoring en actief beheer 
  • werken vanaf elke locatie, op elk device
  • mogelijkheid tot 24x7 support

Schaalbaarheid

In de cloud

Werken in de cloud is zeer schaalbaar. U heeft namelijk de mogelijkheid om medewerkers toegang te verlenen tot bepaalde data, diensten en opslagruimte, maar u heeft ook de mogelijkheid om deze toegang weer te ontzeggen indien nodig.

Alle benodigde licenties zullen voor u afgesloten worden. U betaalt een vaste maandprijs per werkplek en hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken dat er onvoorziene kosten bij komen. U betaalt alleen voor wat u ook daadwerkelijk gebruikt.

Lees hier meer over

schaalbaarheid in de cloud

Andere diensten van JDS

Firewall

Een firewall beschermt uw organisatie tegen indringers. Het hebben van een goede firewall is een must-have. Wij richten bedrijfsnetwerken in met Fortigate firewalls. Dit zijn de Next Generation Firewalls. Deze apparaten bieden een complete set aan veiligheidsmaatregelen die hoog aangeschreven staan in onafhankelijke onderzoeken. De firewalls zijn in gebruiksgemak, mogelijkheden, veiligheid en betaalbaarheid een van de beste, zo niet de beste.

Endpoint protection

Endpoint protection controleert of externe apparaten, die een connectie met het bedrijfsnetwerk willen maken, voldoen aan de geldende beveiligingsvoorwaarden. Voldoen ze daar niet aan, dan wordt er ook geen verbinding gemaakt. Zo voorkomt u dat ongewenste spyware, malware, virussen en andere malafide software toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk en daar schade aanrichten. Zo is de beveiliging van uw kostbare gegevens veiliggesteld.

Back-up

Het kwijtraken van bestanden, e-mail of andere gevoelige data kan worden voorkomen door het maken van betrouwbare en complete back-ups. In geval van storingen is het van groot belang om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Door het configureren van geautomatiseerde back-ups kunnen we het risico op dataverlies zo klein mogelijk maken. Hoe uitgebreider de back-up, hoe beter. De beste back-up bevat naast de documenten en e-mail ook het besturingssysteem van de werkplek.

Meervoudige verificatie (MFA)

Meervoudige verificatie is een proces waarbij gebruikers tijdens het aanmeldproces om een aanvullende vorm van identificatie wordt gevraagd, zoals het invoeren van een code op hun mobiele telefoon of het uitvoeren van een vingerafdrukscan. Zo voorkomt u dat indringers zich in uw netwerk infiltreren.

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl