Altijd verbonden
Internet & telefonie

Iedere organisatie heeft een stabiele en snelle internet verbinding nodig. Dit is een levensader die essentieel is voor een continu bedrijfsproces. JDS smart IT solutions levert internetverbindingen via glasvezel of koper. De connectie met het internet zien wij als een integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Daarnaast bieden wij telefonie oplossingen zoals hosted VoIP telefonie. Door gebruik te maken van deze hosted VoIP diensten bent u optimaal bereikbaar voor uw klanten en leveranciers. Een van de vele voordelen is dat medewerkers ook via hun mobiele telefoon vanaf hun thuiskantoor kunnen bellen met het nummer van de zaak

Hosted VoIP telefonie is flexibel en schaalbaar en kan dus meegroeien met uw organisatie. Gezien het belang van optimale bereikbaarheid bij hosted VoIP telefonie verzorgen wij verschillende diensten voor het beheer ervan. Indien er een probleem optreedt, rapporteren onze tools dit meteen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten?

Neem contact op

Tom Herberighs

Sales
+31 (0)478 531443

Tom Herberighs - Director Sales & Business Development

Zakelijk communiceren

Onze oplossingen

Hosted VoIP telefonie

Met hosted VoIP heeft u een telefooncentrale in de cloud. Het vervangt als het ware uw oude statische telefooncentrales. Uw volledige telefonieomgeving wordt toegankelijk vanuit één enkel online portaal. Zo heeft u geen kosten meer van monteurs of dure telefooncentrales op kantoor. U betaalt een vaste maandelijkse prijs. De hardware regelen wij voor u. 

Internet verbindingen

Een internetverbinding is de levensader van uw organisatie en essentieel voor uw bedrijfsproces. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw onderneming. Wanneer uw internetverbinding wordt ondergebracht bij uw ICT-beheerder bent u verzekerd van een snelle en veilige verbinding.

Professioneel beheer

Gezien het belang van optimale bereikbaarheid bij hosted VoIP telefonie verzorgen wij verschillende diensten voor het beheer ervan. Indien er een probleem optreedt, rapporteren onze tools dit meteen. Daarnaast staat onze storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar.

Optimale verbinding

met internet & telefonie

Snel en stabiel internet is voor alle organisaties van groot belang. Op basis van uw situatie inventariseren en adviseren wij voor u de best passende internet verbinding. Maar we doen meer: met software monitoren en beheren wij uw internetlijn om problemen vroegtijdig te detecteren. 

Naast de internetverbinding leveren wij ook telefonie oplossingen in de vorm van Hosted VoIP. Een telefooncentrale in de cloud zodat u en uw medewerkers altijd en overal goed bereikbaar zijn. Het maakt niet uit of ze nu op kantoor aan het werk zijn, vanuit huis of vanuit een andere locatie.

  • U kunt uw abonnement maandelijks aanpassen
  • Zowel mobiele- als vaste nummers zijn beschikbaar in dezelfde omgeving
  • Professioneel beheer
  • 24 uur support 
  • Professioneel advies

tevreden gebruikers

een greep uit onze succesverhalen

Golfbad Oss
Volksuniversiteit Venlo
Porsche
Martin Cuypers
Meulenkamp advocaten

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl