Een sterker bedrijf
door de juiste ICT-oplossingen

Als organisatie wilt u vooruit. Een stabiele, veilige en snelle ICT-omgeving is daarbij van essentieel belang. U wilt voor uw medewerkers een goed beveiligde en gebruiksvriendelijke werkplek.
Wij leveren ICT-oplossingen aan bedrijven en organisaties, ongeacht de bedrijfstak. Op basis van uw automatiseringsbehoefte, maken wij een plan dat aansluit op uw bedrijfssituatie, voor nu en voor de toekomst. Wij vinden dat uw ICT-oplossing flexibel moet zijn en dus mee kan groeien met uw situatie.

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse diensten en oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. Met slimme tools houden onze specialisten 24 uur per dag toezicht op uw ICT-omgeving.

Bent u op zoek naar een stabiele, veilige en snelle ICT-oplossing? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten?

Neem contact op

Tom Herberighs

Sales
+31 (0)478 531443

Tom Herberighs - Director Sales & Business Development

Kantoorautomatisering

Alles onder één dak

Cloud & Telefonie

Grip op de ICT-kosten? Tegen een vast maandbedrag bieden wij werkplekken in de cloud. Welke cloudoplossing voor uw organisatie het meest geschikt is, hangt af van diverse factoren. Ook telefonie kan ondergebracht worden in de cloud met VoIP telefonie. Onze cloud specialisten denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw organisatie.

Managed Services

Om de betrouwbaarheid en up-time van uw netwerk en ICT te kunnen garanderen, voeren wij proactief beheer uit om problemen te voorkomen. Zo blijft de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gewaarborgd. Wij bieden verschillende SLA's aan. 24x7 support behoort ook tot de mogelijkheden.

Hardware & Software

Betrouwbare ICT-oplossingen beginnen met de juiste keuze in hardware en software. Van netwerkapparatuur tot servers, desktops en laptops. Wij leveren het van A tot Z en bieden de juiste ondersteuning en advies. Welke producten uw werkzaamheden en diensten ook nodig hebben, wij gaan voor u aan de slag.

Systeem- en netwerkbeheer

Elke ICT-omgeving heeft tijdig onderhoud nodig. Onze technisch specialisten beheren en monitoren uw netwerk en systemen 24/7. In veel gevallen kan dit vanaf afstand. Indien nodig of gewenst komen ze ook graag op locatie. Daarnaast zorgen wij voor back-up en restore van uw data. Toch een storing of probleem? Onze servicedesk staat voor u klaar.

ICT-oplossingen
voor het mkb

Uw ICT specialist in de regio

Wij leveren ICT-oplossingen voor organisaties binnen het mkb. Of het nu gaat om serveromgevingen, het aanleggen en beveiligen van netwerken, het inrichten van cloud werkplekken of het volledige beheren van uw ICT-omgeving, wij staan voor u klaar. 

  • mogelijkheid tot 24x7 ondersteuning
  • vriendelijke en professionele servicedesk
  • specialist in mkb
  • gecertificeerde technisch specialisten
  • klanten door heel Nederland

tevreden gebruikers

klanten aan het woord

Golfbad Oss
Volksuniversiteit Venlo
Porsche
Martin Cuypers
Meulenkamp advocaten

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl