Zorgeloos aan het werk
Met een optimale beveiliging

Digitale beveiliging van uw organisatie is voor ons vanzelfsprekend. Dagelijks zijn er nieuwe bedreigingen zoals virussen, malware en ransomware. Internetcriminelen worden steeds slimmer en de gevolgen van cybercriminaliteit hebben meer impact.

Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

Een goede beveiliging bestaat uit verschillende lagen die goed op elkaar moeten worden afgestemd. Uiteraard zijn een firewall, een spamfilter en antivirus standaard vereisten. Maar wellicht is voor uw bedrijf MFA (meervoudige verificatie) en een VPN-verbinding essentieel. Gevraagd en ongevraagd geven wij advies over de juiste beveiliging van uw bedrijf zodat u zorgeloos aan het werk kunt.

Benieuwd of uw bedrijf digitaal goed beveiligd is? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten?

Neem contact op

Tom Herberighs

Sales
+31 (0)478 531443

Tom Herberighs - Director Sales & Business Development

een zorgeloze omgeving

Onze IT-Security diensten

Phishing campagnes

Start vandaag nog met een phishing campagne om inzicht te krijgen in de security awareness van uw medewerkers. Er kunnen verschillende campagnes worden opgezet om inzage te krijgen in hoeverre uw medewerkers kennis hebben van de gevaren van malafide links of bestanden in e-mails.

Meer over phishing campagnes

24/7 monitoring

Onze IT-specialisten houden uw bedrijfsnetwerk 24/7 in de gaten, om ervoor te zorgen dat u optimaal beveiligd bent. Wij zorgen voor een volledige controle en pakken problemen gelijk aan, zonder dat u daar iets van merkt.

E-mailbeveiliging

De toenemende dreiging van e-mailfraude, phishingaanvallen en e-mailspoofing vormt een serieus risico voor organisaties. Traditionele e-mailbeveiligingsmaatregelen, zoals spamfilters en antivirusprogramma's, zijn niet voldoende om deze geavanceerde aanvallen te detecteren en te stoppen. Hierdoor is er behoefte aan een geavanceerdere e-mailbeveiligingsoplossing.

Meer over e-mailbeveiliging

Zakelijk wachtwoordbeheer

Om uw bedrijf optimaal te beveiligen is het aan te raden om gebruik te maken van een uitgebreid wachtwoord management programma. Het is essentieel om uw wachtwoorden veilig te houden en uw bedrijfsgegevens en belangrijke IT-systemen te beschermen tegen dreigingen van buitenaf.

Meer over Passportal

IT-security

Om de kans op een cyberaanval zo klein mogelijk te maken is het verstandig om er zeker van te zijn dat uw beveiliging op orde is. Door het optimaliseren van de beveiliging verkleint u de kansen op een cyberaanval aanzienlijk. Het maakt niet uit hoe groot de organisatie is, criminelen kijken namelijk eerst waar ze binnen kunnen komen, daarna kijken ze naar wat er te halen valt. Ook voor kleinere bedrijven kan een cyberaanval desastreus zijn en mogelijk voor onherstelbare schade zorgen.

Het kwijtraken van bestanden, e-mail of andere gevoelige data kan worden voorkomen door het maken van betrouwbare en complete back-ups. In geval van storingen is het van groot belang om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Door het configureren van geautomatiseerde back-ups kunnen we het risico op dataverlies zo klein mogelijk maken. Hoe uitgebreider de back-up, hoe beter. De beste back-up bevat naast de documenten en e-mail ook het besturingssysteem van de werkplek.

  • complete beveiligingsoplossingen
  • vroegtijdige detectie en uitschakeling van bedreigingen
  • volledige backups en actieve controle
  • gevraagd en ongevraagd beveiligingsadvies
  • 24/7 monitoring

Tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Golfbad Oss
Volksuniversiteit Venlo
Porsche
Martin Cuypers
Meulenkamp advocaten

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl