De Moderne Werkplek
voor bedrijven van de toekomst

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing. Door een naadloze integratie met Microsoft Office 365 zijn standaard Office applicaties, Outlook, opslag van documenten met OneDrive, SharePoint en beveiliging met Microsoft Defender standaard inbegrepen. Uiteraard behoort vergaderen met Microsoft Teams tot de standaard mogelijkheden. 

Brochure aanvragen

De basis voor een moderne werkplek

Met de service van JDS bedrijfsautomatisering

Volledige controle

De Moderne Werkplek biedt u volledige controle over alle devices van uw organisatie. Daarnaast is uw werkplek eenvoudig up-to-date te houden en bent u altijd verzekerd van de laatste versie van uw software. Uw organisatie en bestanden worden optimaal beveiligd tegen vormen van cybercriminaliteit, zoals phishing, malware en ransomware.

Optimale beveiliging

De Moderne Werkplek biedt u de mogelijkheid om een controle uit te voeren op de identiteit van uw medewerkers. Met voorwaardelijke toegang heeft u de mogelijkheid om identiteiten, apparaten, apps, gegevens en risicosignalen te verifiëren voordat u toegang toestaat. Meervoudige verificatie (MFA) zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat de juiste gebruiker inlogt.

Opslag & back-up

Met OneDrive & SharePoint heeft u onbeperkte opslag van documenten, e-mail en agenda’s. Door automatische back-ups kunnen bestanden tot 7 jaar worden bewaard en hersteld. Zo bent u zeker van een optimale werkplek en hoeft u zich geen zorgen te maken over verlies van uw gevoelige data.

JDS support

Wij verzorgen de complete installatie en inrichting van de Moderne Werkplek. Indien gewenst leveren wij ook de benodigde hardware. Onze technisch specialisten ontzorgen u volledig. Dit doen wij door monitoring, proactief beheer en het bieden van gebruikersondersteuning. Zo kunt u zich richten op uw core business. 

Voordelen van de moderne werkplek

De Moderne Werkplek kent vele voordelen waaronder flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Met de Moderne Werkplek bieden wij organisaties de mogelijkheid om op het cloudplatform 'Microsoft Azure' te werken. Wij verzorgen de complete installatie en inrichting van A tot Z. Bovendien verzorgen wij het volledige beheer, zo bent u verzekerd van een optimaal beveiligde werkplek die overal toegankelijk is. 

Bekijk alle voordelen van de moderne werkplek

  • vast bedrag per maand
  • optimale beveiliging
  • volledige back-up en controle
  • monitoring en actief beheer 
  • werken vanaf elke locatie, op elk device
  • mogelijkheid tot 24x7 support

tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Porsche
Golfbad Oss
Martin Cuypers
Meulenkamp
Verstraaten Express
Volksuniversiteit Venlo

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl