De Moderne Werkplek
voor bedrijven van de toekomst

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing, een mogelijkheid voor u en uw medewerkers tot hybride werken. Door een naadloze integratie met Microsoft Office 365 zijn standaard Office applicaties, Outlook, opslag van documenten met OneDrive, SharePoint en beveiliging met Microsoft Defender standaard inbegrepen. Uiteraard behoort vergaderen met Microsoft Teams tot de standaard mogelijkheden. 

  • Altijd en overal werken
  • Slim samenwerken
  • Microsoft 365
  • Hoge schaalbaarheid

Brochure aanvragen

De basis voor een moderne werkplek

Met de service van JDS smart IT solutions

Microsoft 365

Met de Moderne Werkplek heeft u toegang tot alle Microsoft 365 applicaties, om hybride werken mogelijk te maken. Met OneDrive & SharePoint heeft u onbeperkte opslag van documenten, e-mail en agenda’s. Door automatische back-ups kunnen bestanden tot 7 jaar worden bewaard en hersteld. Zo bent u zeker van een optimale werkplek en hoeft u zich geen zorgen te maken over verlies van uw gevoelige data.

Volledige controle

De Moderne Werkplek biedt u volledige controle over alle apparaten van uw organisatie. De Moderne Werkplek biedt een hoge schaalbaarheid, waardoor u snel kunt groeien met uw organisatie. Daarnaast is uw werkplek eenvoudig up-to-date te houden en bent u altijd verzekerd van de laatste versie van uw software. Uw organisatie en bestanden worden optimaal beveiligd tegen vormen van cybercriminaliteit, zoals phishing, malware en ransomware.

Optimale beveiliging

De Moderne Werkplek biedt u de mogelijkheid om een controle uit te voeren op de identiteit van uw medewerkers. Met voorwaardelijke toegang heeft u de mogelijkheid om identiteiten, apparaten, apps, gegevens en risicosignalen te verifiëren voordat u toegang toestaat. Meervoudige verificatie (MFA) zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat de juiste gebruiker inlogt. Daarnaast heeft u geen dataverlies meer, door volledige back-ups en een goede beveiliging.

JDS support

Wij verzorgen de complete installatie en inrichting van de Moderne Werkplek. Indien gewenst leveren wij ook de benodigde hardware. Onze technisch specialisten ontzorgen u volledig. Dit doen wij door monitoring, proactief beheer en het bieden van gebruikersondersteuning. Zo kunt u zich richten op uw corebusiness. 

Voordelen van de moderne werkplek

Hybride werken

De Moderne werkplek kent vele voordelen, waaronder flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Het bied u en uw medewerkers de mogelijkheid tot hybride werken, of uw medewerkers nu thuis, op kantoor of op een andere locatie zijn, ze kunnen altijd inloggen op de Moderne Werkplek via de cloud en hebben toegang tot alle documenten via SharePoint. Daarnaast hebben uw medewerkers de mogelijkheid om gemakkelijk met elkaar te overleggen via Microsoft Teams en hebben zij toegang tot alle gewenste applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive en andere applicaties. Een goede beveiliging van uw data, een goede back-up en bescherming tegen cybercriminelen maakt dat de Moderne Werkplek de ideale faciliteiten biedt om te werken, zoals u dat graag zou willen.

  • Vast bedrag per maand, hoge schaalbaarheid
  • Hybride werken, vanaf iedere gewenste locatie
  • Overal toegang tot uw bestanden
  • Optimale beveiliging, volledige back-up en controle
  • Microsoft applicaties direct bij de hand
  • Monitoring, actief beheer en mogelijkheid tot 24x7 support

tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Porsche
Golfbad Oss
Martin Cuypers
Meulenkamp
Verstraaten Express
Volksuniversiteit Venlo

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl