Altijd en overal toegang
tot uw werkplek in de cloud

Wij bieden betrouwbare en betaalbare cloudoplossingen voor het mkb. Snel, veilig en schaalbaar voor een vast bedrag per maand.

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen. De meerwaarde van uw cloudoplossing staat of valt met de implementatie en ondersteuning hiervan. 

Door proactieve monitoring en beheer hebben onze technische specialisten grip op uw cloudomgeving. Treedt er toch een probleem op, dan is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar voor een snelle oplossing. 

Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten?

Neem contact op

Tom Herberighs

Sales
+31 (0)478 531443

Tom Herberighs - Director Sales & Business Development

Werkplek in de cloud

Veilig en schaalbaar

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. Onze Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing. Alle onderdelen van de Moderne Werkplek vormen de basis voor de IT-gebruiker van de toekomst.

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 werkt u met de vertrouwde Office programma's. U bent altijd en overal beschikbaar en werkt gemakkelijk samen met collega's. Alle applicaties zijn altijd up-to-date, waardoor u altijd met de laatste versie werkt.

Hosted IT

Onze Hosted IT-oplossing biedt de mogelijkheid om uw volledige werkplek in ons eigen datacenter te hosten.  Afhankelijk van uw situatie bekijken onze experts de mogelijkheden om volledig of hybride in de cloud te werken. Uiteraard wordt onze Hosted IT-oplossing optimaal beveiligd en beheerd.

Cloudoplossingen

Uw ICT-specialist in de regio

Veel organisaties stappen over naar de cloud, omdat dit bestanden in realtime beschikbaar maakt voor werknemers, op verschillende locaties. Met de juiste koppeling en inloggegevens kan een werknemer zowel op kantoor, thuis of op een andere locatie aan hetzelfde document werken. 

  • geen investeringen in hardware
  • vast maandbedrag, maandelijks aanpasbaar
  • altijd en overal toegang
  • optimaal beveiligd
  • behoudt het gebruik van eigen applicaties en apparaten

tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Golfbad Oss
Volksuniversiteit Venlo
Porsche
Martin Cuypers
Meulenkamp advocaten

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl