Actueel | Blog

Man aan het werk op zijn laptop vanuit thuis met de Moderne Werkplek
Blog

Wat is de Moderne Werkplek?

18-01-2022

De Moderne Werkplek is een term die we bijna dagelijks voorbij horen komen, maar wat houdt het eigenlijk in? In dit blog leest u alles wat u moet weten over de Moderne Werkplek en hoe het de productiviteit en flexibiliteit van uw organisatie verhoogt.

Hoe ziet de Moderne Werkplek eruit?

De manier waarop we werken en werk integreren in ons leven, is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Flexibiliteit, snelheid en beschikbaarheid zijn daarbij belangrijke termen. Maar zeker zo belangrijk is veiligheid. Om dat allemaal te combineren in één werkplek leveren wij een complete oplossing, de Moderne Werkplek! Een werkplek gebaseerd op technieken van de marktleider in de IT-wereld: Microsoft.

De Moderne Werkplek kan gezien worden als een volledige digitale werkplek die u altijd en overal toegang biedt tot alles wat u nodig heeft om uw werk goed uit te voeren. Met de Moderne Werkplek bieden wij u de mogelijkheid om op het cloudplatform Microsoft Azure te werken. U bent niet meer gebonden aan een vaste locatie, doordat de Moderne Werkplek volledig beschikbaar is in de cloud.

Door de integratie met Microsoft Office 365 zijn standaard Office applicaties, zoals Outlook, opslag van documenten, SharePoint en beveiligingssoftware standaard inbegrepen. Uiteraard behoort vergaderen en chatten met Microsoft Teams ook tot de standaard mogelijkheden. Naast de standaard mogelijkheden is de Moderne Werkplek volledig naar uw wensen in te richten en zijn er nog talloze extra mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

De Moderne Werkplek kent vele voordelen waaronder flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is de Moderne Werkplek te gebruiken op meerdere besturingssystemen: Windows, Apple of Android. U bent dus niet afhankelijk van één bepaald besturingssysteem.

Wat levert de Moderne Werkplek u op?

Bij veel organisaties wordt er al naar tevredenheid gebruik gemaakt van de Moderne Werkplek. Maar wat levert dit uw organisatie nu precies op?

  • Flexibiliteit

De Moderne Werkplek biedt u en uw medewerkers een grote mate van flexibiliteit. Het draait er namelijk om dat u met de Moderne Werkplek zowel op kantoor, thuis als onderweg flexibel gebruik kunt maken van de zaken die u nodig heeft om uw werk effectief uit te voeren.

  • Productiviteit

De Moderne Werkplek zorgt voor een hogere productiviteit op de werkvloer. U kunt in één oogopslag bij alles wat u nodig heeft. Alle praktische handvatten om aan de slag te kunnen gaan staan voor u klaar. Dit houdt in dat u minder tijd kwijt bent aan het schakelen tussen verschillende oplossingen.

Hoe wordt de Moderne Werkplek beveiligd?

De Moderne Werkplek dient natuurlijk goed beveiligd te worden, zodat u zorgeloos aan het werk kunt zonder dat uw bedrijfsgegevens gevaar lopen. Microsoft 365 vervult hierin een belangrijke rol. Met Microsoft 365 beschikt u over moderne beveiligingsoplossingen, waardoor uw werkplek optimaal beveiligd wordt.

De inbegrepen beveiligingsoplossingen beveiligen uw (bedrijfs)gegevens tegen alle vormen van cybercriminaliteit, zoals malware, ransomware en phishing. Daarnaast wordt u door Microsoft snel op de hoogte gebracht van cyberaanvallen, zodat uw organisatie tijdig maatregelen kan nemen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw apparaten.

Naast het feit dat u verantwoord omgaat met uw beveiliging, voldoet u ook aan de wettelijke vereisten, zoals de AVG wet.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl