Organisatie online beschermen
doe je op deze manier

Om je bedrijf optimaal te beschermen tegen online criminaliteit, is het aan te raden om gebruik te maken van een uitgebreid wachtwoord management programma.

Bij JDS zijn we gespecialiseerd in IT-security. Met Passpatrol ben je voorzien van een zakelijk wachtwoordbeheer. Het programma geeft je bedrijf een aantal voordelen:

 • Mogelijkheid tot het kluizen van je wachtwoorden.
 • Snel toegang verlenen of intrekken.
 • Snel en gemakkelijk in te loggen met slechts één klik.

Wil je meer weten over zakelijk wachtwoordbeheer met Passpatrol? Neem dan hier contact met ons op. Wij vertellen graag wat er allemaal mogelijk is.

Volledige controle
Opslag & back-up
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Cyber security

Cyber security is het beschermen van computers, systemen, netwerken, mobiele apparaten en programma's tegen digitale aanvallen. Deze aanvallen zijn veelal gericht op het openen, wijzigen of verwijderen van gevoelige informatie.

Cyber security is van toepassingen binnen verschillende contexten. Van zakelijke systemen tot aan mobiel computergebruik. We onderscheiden de volgende categorieën cyber security:

 • Netwerkbeveiliging: het beveiligen van een netwerk tegen online criminelen.
 • Applicatiebeveiliging: gericht op het beschermen van software en apparaten tegen dreigingen van buitenaf.
 • Informatiebeveiliging: het beschermen van gevoelige informatie en gegevens. Dit geldt voor zowel opslag als overdracht.
 • Operationele beveiliging: de processen en besluiten met betrekking tot het verwerken en beschermen van data assets.
 • Noodherstel: hierbij wordt gekeken naar hoe een organisatie reageert op een cyber aanval. Vervolgens wordt gekeken naar hoe verloren gegevens hersteld kunnen worden.
 • Training van eindgebruikers: hierbij richt je je op de mens. Gebruikers leren binnen de training om onder andere verdachte e-mails te herkennen en verwijderen.

Netwerkbeveiliging

Digitale beveiliging voor jouw organisatie is voor ons vanzelfsprekend. Iedere dag zijn er weer nieuwe bedreigingen zoals virussen, maleware en ransomware. Ook worden internet criminelen steeds slimmer waardoor de gevolgen van cybercriminaliteit meer impact hebben.

Een goede beveiliging van je netwerk bestaat uit verschillende lagen. Deze lagen dienen goed en effectief op elkaar afgestemd te zijn. De bekendste programma's voor netwerkbeveiliging zijn firewall, een spamfilter en antivirus. Wellicht is het voor je bedrijf ook interessant om een MFA (meervoudige verificatie) en een VPN- verbinding aan te schaffen.

Bij JDS smart IT solutions denken we met alle plezier mee over een optimale beveiliging voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Wil je weten of je bedrijf digitaal goed beveiligd is? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is. Jij wil toch ook verzekerd zijn van een veilig netwerk?

1
2
3
4

Wachtwoordbeheer

Door middel van een wachtwoordbeheer kun je zaken als gebruikersnamen, wachtwoorden en andere gegevens, zoals creditcardgegevens, beveiligen en opslaan.

Bij het zoeken naar een wachtwoordbeheer is het belangrijk dat je een hoogwaardig product van een vertrouwde provider kiest.

Bij JDS beschikken we over een uitgebreid wachtwoord management programma: Passportal. Passportal biedt werknemers één plek om zowel zakelijke als persoonlijke wachtwoorden veilig op te slaan. Daarnaast stelt het mappen in om wachtwoorden te ordenen en categoriseren.

Ook kun je snel en eenvoudig inloggen bij de gewenste website of cloudapplicatie met één klik. Alles wordt opgeslagen op één plek met sterke en automatisch gegenereerde wachtwoorden.

De voordelen van Passportal

 • Meervoudige verificatie (MFA).
 • Geoptimaliseerde toegang voor mobiel gebruik.
 • Snel toegang verlenen of intrekken.
 • Bewaring van wachtwoordgeschiedenis en data-analyse.
 • Wachtwoord kluizen.
 • Eén-klik website login.

Wil je meer weten over zakelijk wachtwoordbeheer met Passportal? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is!

Aan de slag met Cyber Security van JDS

Ben je op zoek naar een ICT specialist op het gebied van cloudoplossingen, security en ict-beheer? Neem dan hier contact met ons op.

contact

 • vast bedrag per maand
 • optimale beveiliging
 • volledige back-up en controle
 • monitoring en actief beheer 
 • werken vanaf elke locatie, op elk device
 • mogelijkheid tot 24x7 support

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl