Valideer uw e-mailverkeer
Met de DMARC analyzer

De toenemende dreiging van e-mailfraude, phishingaanvallen en e-mailspoofing vormt een serieus risico voor organisaties. Traditionele e-mailbeveiligingsmaatregelen, zoals spamfilters en antivirusprogramma's, zijn niet voldoende om deze geavanceerde aanvallen te detecteren en te stoppen. Hierdoor is er behoefte aan een geavanceerdere e-mailbeveiligingsoplossing, zoals een DMARC analyzer.

Het doel van de DMARC analyzer is om de e-mailbeveiliging van de organisatie te verbeteren door:

  • de authenticiteit van uitgaande e-mails te verifiëren
  • phishing- en spoofing-aanvallen te voorkomen
  • de reputatie van het merk te beschermen.

Neem contact met ons op voor advies en de mogelijkheden voor uw organisatie via het formulier.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met advies en mogelijkheden voor uw organisatie.

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Phishing is een van de meest voorkomende vormen van cybercrime

E-mailbeveiliging

Wat is een DMARC analyzer?

DMARC staat voor Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance. Het is een technische applicatie die beschrijft hoe afzenders van e-mail, hun e-mail eenvoudig kunnen identificeren met behulp van bestaande en open technologieën. DMARC bouwt voort op twee bestaande technologieën, SPF en DKIM, die worden gebruikt om een ​​stuk e-mail aan een domein te koppelen.

Een DMARC analyzer stelt de organisatie in staat om e-mails te monitoren op naleving van het beleid en gedetailleerde rapporten te ontvangen over de status van e-mails die worden verzonden namens de domeinen van de organisatie.

1
2
3
4

E-mailbeveiliging met DMARC

Elke keer als iemand een e-mail verstuurt vanaf het domein van de organisatie, doet de ontvangende e-mailserver een reeks van tests om te zien of de e-mail afkomstig is van iemand die bevoegd is om deze te verzenden. Dit zou de organisatie zijn, de domeineigenaar en eventuele werknemers of externe leveranciers die je autoriseert. Maar als de server een e-mail vindt van iemand die deze rechten niet heeft dan is de DMARC-test mislukt en bereikt de e-mail de inbox van de ontvanger niet.

  • Verbeterde e-mailbeveiliging
  • Gedetailleerde rapportages
  • Bescherming van merkreputatie
  • Compliance met industrienormen

De voordelen van DMARC

Voor bedrijven en organisaties

Verbeterde e-mailbeveiliging

Door DMARC te implementeren, kan de organisatie de authenticiteit van uitgaande e-mails verifiëren en ongeautoriseerde e-mails blokkeren, waardoor het risico van phishing- en spoofing-aanvallen wordt verminderd.

Bescherming van merkreputatie

DMARC helpt om de reputatie van het merk te beschermen door ervoor te zorgen dat alleen legitieme e-mails namens de organisatie worden verzonden. Dit voorkomt dat kwaadwillende actoren schadelijke e-mails versturen namens de organisatie, wat de merkreputatie kan beschadigen.

Gedetailleerde rapportage

Een DMARC analyzer biedt gedetailleerde rapporten over de status van e-mails die worden verzonden namens de domeinen van de organisatie. Dit stelt de organisatie in staat om de naleving van DMARC-beleid te monitoren, potentiële dreigingen te identificeren en tijdig maatregelen te nemen om de e-mailbeveiliging te verbeteren.

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl