Zakelijk werken in de cloud met JDS smart IT solutions 

Wat is in de cloud werken?

Werken in de cloud houdt in dat wanneer er een internetverbinding is, u gebruik kan maken van een online werkplek en al uw werkzaamheden kunt verrichten. Deze online werkplek noemen we ook wel een werkplek in de cloud. U heeft altijd en overal toegang tot uw bestanden, mail en applicaties wanneer u werkt in de cloud. Biedt u een cloud werkplek aan voor uw medewerkers? Dit brengt een hoop voordelen met zich mee voor u als organisatie en voor uw medewerkers. We vertellen u er graag meer over.

Volledige controle
Opslag & back-up
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Waarom werken in de cloud

Werken in de cloud zakelijk wordt steeds populairder en we zien dat steeds meer organisaties bewust kiezen voor het creëren van een cloud werkplek. En niet alleen organisaties kiezen hiervoor, ook voor ZZP’ers is werken in de cloud zzp ideaal. Dit heeft ermee te maken dat werkzaamheden thuis, in de stad, onderweg of op kantoor uitgevoerd kunnen worden.

Een groot voordeel van werken in de cloud is dat alle software automatisch up-to-date blijft, u heeft hier dus ook geen onderhoud aan. Daarnaast werkt u met online applicaties waardoor u alle benodigde software niet op uw eigen computer of laptop hoeft te installeren. Dat scheelt veel opslagruimte op uw harde schijf. Maar daarnaast is dit ook veiliger. Want stel dat uw laptop wordt gestolen of u verliest hem ergens, dan kunnen ze nooit toegang krijgen tot al uw bedrijfsgegevens en gevoelige bestanden omdat deze niet lokaal op de laptop staan opgeslagen.

Hoe start ik met werken in de cloud?

Wanneer u over wilt stappen naar werken in de cloud brengt dit een hoop vragen met zich mee. Allereerst: waar moet ik beginnen? Hoe werkt deze migratie? 

    Hoe verplaats ik applicaties en data op een veilige manier? Hoe weet ik zeker dat alles goed gaat? We begrijpen dat het een grote stap is om in één keer over te stappen naar werken in de cloud. Veel organisaties kiezen ervoor om dit proces in verschillende stappen te zetten. Bijvoorbeeld via onderstaand stappenplan:

    Stap 1: Dit is een hele klus. Zet een back-up van al uw bestanden in de cloud. Het voordeel van online opslaan is dat u niets aan uw werkwijze hoeft te veranderen, maar u wel overal toegang heeft tot uw data.

    Stap 2: Zet uw boekhouding online. Veel bedrijven of ondernemers doen een groot deel van hun boekhouding offline in Excel of op papier. Kies voor een online boekhoudprogramma en zet alles veilig in de cloud.

    Stap 3: De laatste stap, werk vanaf nu in de cloud. Bent u bekend met Microsoft Office-programma’s zoals Outlook, Excel en Word? Stap dan over op het zakelijke Office pakket. Hiermee kunt u gemakkelijk samenwerken met uw collega’s en alle applicaties zijn altijd up-to-date.

     

    1
    2
    3
    4

    Werkplek in de cloud

    Wat is werken in de cloud hebben we zojuist uitgebreid besproken. Het is een online werkplek die te bereiken is wanneer u toegang heeft tot internet. De werkplek is volledig in beheer door ons als serviceverlener en wordt geprojecteerd op het device dat u op dat moment wilt gebruiken: een laptop, een computer of zelfs een iPad. Wist u dat we de werkplek in de cloud geheel naar uw wens en afgestemd op uw organisatie(doeleinden) kunnen inrichten? We zorgen ervoor dat u makkelijk en efficiënt al uw werkzaamheden uit kunt voeren. Want we zijn van mening dat werken in de cloud het er allemaal een stuk eenvoudiger op moet maken. Bij JDS smart IT solutions bieden we, als Microsoft 365 specialist, een uitgebreid aanbod applicaties in de cloud. U krijgt hiermee toegang tot de meest gebruikte Microsoft applicaties, denk o.a. aan:

    • Office applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Publisher
    • Outlook
    • OneDrive
    • SharePoint
    • Microsoft Defender

    Voordelen werken in de cloud

    We zijn van mening dat werken in de cloud ontzettend veel voordelen met zich meebrengt. Niet alleen voor u als organisatie, maar het biedt ook meer benefits voor uw medewerkers. En uiteindelijk wilt u vanzelfsprekend ook dat uw medewerkers tevreden zijn. Een aantal voordelen op een rijtje:

    • Altijd en overal toegang tot uw werkplek;
    • Snel, betrouwbaar en optimaal beveiligd;
    • Mobiliteit voor organisaties en medewerkers;
    • Flexibel toegang vanaf elke locatie op elk device;
    • Alle bedrijfsgegevens op één plek;
    • Altijd de nieuwste versie van alle applicaties;
    • Volledige back-up van alle bestanden;
    • Makkelijk meegroeien met uw organisatie: een clouddienst is schaalbaar waardoor u uw organisatie gemakkelijk aan groei of krimp kan aanpassen;
    • 24/7 support van onze eigen storingsdienst;
    • Geen investeringen in hardware;
    • Vast maandbedrag (en maandelijks aanpasbaar);
    • Hogere tevredenheid bij medewerkers doordat medewerkers de vrijheid hebben om naast kantoor op andere plekken werkzaamheden te verrichten.


    Bij JDS smart IT solutions zorgen we ervoor dat u gemakkelijk zakelijk kunt werken in de cloud. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en deskundig advies van een van onze medewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag.

     

    1
    2
    3
    4

    Andere diensten van JDS

    Moderne Werkplek

    Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

    Security

    Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

    (hybride) cloudoplossingen

    Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

    ICT-Beheer

    Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

    Adres

    Keizersveld 25
    5803 AM Venray

    Postbus 450
    5800 AL Venray

    Contact

    Openingstijden:

    Ma-Do: 8:00 - 17:30
    Vrij: 8:00 - 16:30

    +31 (0)478 585 457

    contact@jds.nl