Zakelijk wachtwoord beheer
Met Passportal

Om uw bedrijf optimaal te beveiligen is het aan te raden om gebruik te maken van een uitgebreid wachtwoord management programma. Het is essentieel om uw wachtwoorden veilig te houden en uw bedrijfsgegevens en belangrijke IT-systemen te beschermen tegen dreigingen van buitenaf.

Met Passportal bent u voorzien van zakelijk wachtwoordbeheer. Dit biedt u een veilige thuisbasis. Passportal geeft uw bedrijf een aantal voordelen voor het beveiligen van uw wachtwoorden. Zo is het bij Passportal mogelijk om uw wachtwoord te kluizen, snel toegang te verlenen of in te trekken en snel en eenvoudig in te loggen met maar één klik.

Daarnaast biedt het gebruik van Passportal nog veel meer voordelen om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te beveiligen.

Wilt u meer weten over zakelijk wachtwoordbeheer met Passportal? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met advies en mogelijkheden voor uw organisatie.

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Phishing is een van de meest voorkomende vormen van cybercrime

Veilig vertrekpunt

met uitgebreid wachtwoord management

Help uw bedrijf veilig te houden met uitgebreid wachtwoord management via Passportal. Een veilig wachtwoord is van essentieel belang om bedrijfsgevoelige data en uw IT-netwerk te beschermen tegen cybercriminelen en andere bedreigingen.

1
2
3
4

Nog meer voordeel met passportal

Passportal biedt werknemers één plek om zowel zakelijke als persoonlijke wachtwoorden veilig op te slaan, en stelt mappen in om wachtwoorden te ordenen en categoriseren. Daarnaast kunt u snel en eenvoudig inloggen bij de gewenste website of cloudapplicatie met één klik. Alles wordt opgeslagen op één plek met sterke en automatisch gegenereerde wachtwoorden.

  • meervoudige verificatie (MFA)
  • geoptimaliseerde toegang voor mobiel gebruik
  • snel toegang verlenen of intrekken
  • bewaring van wachtwoordgeschiedenis en data-analyse
  • wachtwoord kluizen
  • één-klik website login

Een veilige omgeving

Door zakelijk wachtwoordbeheer

Toegang verlenen/intrekken

U kunt het risico op inbreuk verkleinen door de toegang en machtigingen te controleren bij vertrek of toetreding van werknemers binnen uw bedrijf. Voorkom dat inlog- en klantgegevens worden vrijgegeven, zonder collega's te hinderen of werkzaamheden te beïnvloeden. 

Beveiliging

Uw gegevens worden beschermd met een krachtige versleuteling. Daarnaast biedt Passportal de mogelijkheid om meervoudige verificatie aan te zetten, waardoor er een optimale beveiliging van uw wachtwoorden plaatsvindt.

Controle

Passportal biedt u de mogelijkheid om gebruikersrechten te beheren en toegang te verlenen voor gegevens op diverse afdelingen, submappen en individuele wachtwoorden. Daarnaast kunt u tijdelijk toegang verlenen voor snelle verzoeken om ervoor te zorgen dat werknemers snel kunnen krijgen wat ze nodig hebben. 

Rapportage

Met Passportal krijgt u snel inzicht in hoe het met de veiligheid van een wachtwoord is gesteld en krijgt u met uitgebreide rapportage snel inzicht in het gebruik hiervan. Bij vertrek van een collega is snel te zien tot welke wachtwoorden er toegang is geweest. Daarnaast kunt u via Passportal een automatisch geplande data-export instellen.

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl