Werken
in de cloud

Wilt u altijd en overal toegang tot uw werkplek? Werken in de cloud is voor u de oplossing. JDS biedt een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of een hybride oplossing. We gaan graag met u in gesprek en geven u graag een cloud advies op maat.

Altijd en overal toegang tot uw werkplek
Gemakkelijk samenwerken
Optimale beveiliging
Advies op maat

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Klaar

voor de toekomst

Anno nu verandert het werkleven enorm. Tegenwoordig willen werknemers steeds meer flexibel zijn in waar, wanneer en hoe ze werken. Standaard kantoortijden zijn steeds minder de norm. Door alle voordelen van werken in de cloud in te zetten voor uw organisatie kunt u deze veranderingen faciliteren. Dit geeft een enorme toekomstbestendigheid voor uw organisatie doordat u moeiteloos kunt inspelen op veranderingen.

hybride werken

Altijd en overal

Werken

We bieden cloudoplossingen aan het MKB. Wanneer u werkt in de cloud, is het voor uw organisatie mogelijk om op elke plek en op elk tijdstip te werken. We bieden een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding en een laptop of tablet waarop u kunt werken.

Wanneer u geen toegang heeft tot internet, kunt u offline werken. Wanneer u weer internet heeft, synchroniseert uw werk automatisch naar de cloud. Het voordeel van werken in de cloud is dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot alle software, data en informatie. Ideaal voor thuiswerken of werken op afstand.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Alles in één cloudwerkplek

Alle software die uw organisatie gebruikt kunnen we onderbrengen in één cloud werkplek. Afhankelijk van uw situatie bekijken onze experts de mogelijkheden om volledig of hybride in de cloud te werken. U krijgt bij ons een cloud advies op maat. Vanzelfsprekend zijn onze Hosted-IT oplossingen optimaal beveiligd en beheerd.

Lees meer

  • Altijd en overal toegang tot uw werkplek
  • Optimaal beveiligd
  • Gemakkelijk samenwerken
  • Advies op maat

Werk gemakkelijk

met collega's

Met Microsoft 365 werkt u met de vertrouwde Microsoft programma’s. U bent altijd en overal beschikbaar en u kunt (op afstand) werken met collega’s. De programma’s waarin u werkt zijn altijd up-to-date waardoor u altijd in de laatste versie werkt.

Lees hier meer over

werken met collega's

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl