Werken
in de cloud

Wilt u altijd en overal toegang tot uw werkplek? Werken in de cloud is voor u de oplossing. JDS biedt een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of een hybride oplossing. We gaan graag met u in gesprek en geven u graag een cloud advies op maat.

Klaar voor de toekomst

Anno nu verandert het werkleven enorm. Tegenwoordig willen werknemers steeds meer flexibel zijn in waar, wanneer en hoe ze werken. Standaard kantoortijden zijn steeds minder de norm. Door alle voordelen van werken in de cloud in te zetten voor uw organisatie kunt u deze veranderingen faciliteren. Dit geeft een enorme toekomstbestendigheid voor uw organisatie doordat u moeiteloos kunt inspelen op veranderingen.

Altijd en overal werken

We bieden cloudoplossingen aan het MKB. Wanneer u werkt in de cloud, is het voor uw organisatie mogelijk om op elke plek en op elk tijdstip te werken. We bieden een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding en een laptop of tablet waarop u kunt werken.

Wanneer u geen toegang heeft tot internet, kunt u offline werken. Wanneer u weer internet heeft, synchroniseert uw werk automatisch naar de cloud. Het voordeel van werken in de cloud is dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot alle software, data en informatie. Ideaal voor thuiswerken of werken op afstand.

Werk gemakkelijk met collega's

Met Microsoft 365 werkt u met de vertrouwde Microsoft programma’s. U bent altijd en overal beschikbaar en u kunt (op afstand) werken met collega’s. De programma’s waarin u werkt zijn altijd up-to-date waardoor u altijd in de laatste versie werkt.

Meer weten?

Neem contact op

Julian Hendriks

Managing Director
+31 (0)478 531443

Julian Hendriks - Managing Director

Alles in één cloudwerkplek

Alle software die uw organisatie gebruikt kunnen we onderbrengen in één cloud werkplek. Afhankelijk van uw situatie bekijken onze experts de mogelijkheden om volledig of hybride in de cloud te werken. U krijgt bij ons een cloud advies op maat. Vanzelfsprekend zijn onze Hosted-IT oplossingen optimaal beveiligd en beheerd.

  • Altijd en overal toegang tot uw werkplek
  • Optimaal beveiligd
  • Gemakkelijk samenwerken
  • Advies op maat

tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Porsche
Golfbad Oss
Martin Cuypers
Meulenkamp
Verstraaten Express
Volksuniversiteit Venlo

Meer weten over werken in de cloud?

Wilt u meer weten over werken in de cloud? JDS denkt graag met u mee en geeft u een deskundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

offerte@jds.nl +31(0)478 531443

Julian Hendriks - Managing Director

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl