Voordelen werken in de cloud
Wat is in de cloud werken?

Werken in de cloud is niets anders dan dat al uw gegevens en bestanden niet lokaal worden opgeslagen maar op een externe opslagplek, namelijk: de cloud. Via een internetverbinding is de cloud altijd te bereiken en kunt u gebruik maken van een online werkplek. Het maakt dus niet uit waar u bent, u heeft altijd toegang tot al uw bestanden, mail en applicaties.

Volledige controle
Opslag & back-up
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Voordelen werken in de cloud

Veel bedrijven hebben de stap richting werken in de cloud gezet. En dat is niet voor niets, want werken in de cloud brengt veel voordelen met zich mee. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Altijd en overal toegang tot uw werkplek;
 • Makkelijk meegroeien met uw organisatie: een clouddienst is schaalbaar waardoor u uw organisatie gemakkelijk aan groei of krimp kan aanpassen;
 • Geen onderhoud, de software wordt namelijk automatisch bijgewerkt;
 • 24/7 support van onze eigen storingsdienst;
 • Een veilige (online) werkplek;
 • Geen investeringen in hardware;
 • Vast maandbedrag (en maandelijks aanpasbaar).

Hybride thuiswerken

Op maandag vanuit huis, op dinsdag vanuit kantoor, op woensdag vanuit de klant, op donderdag vanuit de werkhub en op vrijdag vanuit huis. Het wisselen van plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken noemen we ook wel hybride thuiswerken. En werken in de cloud, maakt hybride thuiswerken mogelijk. Kenmerken zijn flexibele- en zelf in te delen werktijden, verminderde reistijd en werk dat zich gemakkelijk kan laten combineren met de privésituatie van de werknemer.

    Hybride thuiswerken is populair en kent voordelen voor zowel de werknemer als werkgever:

    • Duurzaamheid: door minder reisbewegingen en reistijd draagt u bij aan een duurzamere samenleving;
    • Efficiënter werken: werknemers die thuiswerken kunnen zich beter concentreren en krijgen meer werk verricht in minder tijd;
    • Werkgeluk: deel uw werktijd- en plek in zoals u dit wenst. Hierdoor zitten medewerkers beter in hun vel, zijn ze productiever en ervaren ze meer werkgeluk;

    Werk-privé balans: de flexibiliteit maakt het mogelijk tijd beter te benutten en werk en privé gemakkelijker te combineren.

    Op afstand werken

    Door een werkplek in de cloud te creëren maakt u het voor medewerkers mogelijk om te werken op afstand. Medewerkers kunnen in een lunchtentje, thuis, bij hun ouders aan de andere kant van het land of zelfs in het buitenland hun werkzaamheden naar behoren verrichten. Het is ook mogelijk om op afstand werken in buitenland, ideaal wanneer uw marktgebied zich internationaal bevindt of wanneer uw medewerkers veel reizen voor hun functie.

    1
    3
    2
    4

    Veilig werken in de cloud

    Hoe veilig is werken in de cloud? Laten we voorop stellen dat u als organisatie verantwoordelijk bent over het feit dat uw medewerkers veilig kunnen werken. Zorg er daarom voor dat u uw security goed geregeld heeft. Internetcriminelen worden namelijk steeds slimmer en de gevolgen van cybercriminaliteit hebben steeds meer impact. JDS smart IT solutions denkt uiteraard graag met u mee over een optimale beveiliging van uw situatie. Een goede beveiliging bestaat uit verschillende lagen die goed op elkaar afgestemd moeten worden. Denk aan een firewall, spamfilter en anti-virus, dit zijn standaard vereisten. Daarnaast is een MFA (meervoudige verificatie) en een VPN-verbinding wat ons betreft essentieel.

    Overal toegang

    Door te werken in de cloud heeft u overal toegang tot uw werkplek. JDS smart IT solutions kan uw werkplek geheel naar wens inrichten, zo is uw organisatie klaar voor de toekomst. We bieden een uitgebreid aanbod applicaties, denk aan:

    • Office applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Publisher
    • Outlook
    • OneDrive
    • SharePoint
    • Microsoft Defender

    One drive als backup

    Door automatische back-ups in OneDrive kunnen al uw bestanden tot 7 jaar worden bewaard én hersteld. Zo bent u zeker van een optimale werkplek en hoeft u zich geen zorgen te maken over verlies van gevoelige data.

     

    Aan de slag?

    Wilt u meer weten over de voordelen van werken in de cloud? JDS smart IT solutions helpt en adviseert u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies, we vertellen u graag wat mogelijk is.

    contact

    • vast bedrag per maand
    • optimale beveiliging
    • volledige back-up en controle
    • monitoring en actief beheer 
    • werken vanaf elke locatie, op elk device
    • mogelijkheid tot 24x7 support

    Andere diensten van JDS

    Moderne Werkplek

    Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

    Security

    Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

    (hybride) cloudoplossingen

    Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

    ICT-Beheer

    Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

    Adres

    Keizersveld 25
    5803 AM Venray

    Postbus 450
    5800 AL Venray

    Contact

    Openingstijden:

    Ma-Do: 8:00 - 17:30
    Vrij: 8:00 - 16:30

    +31 (0)478 585 457

    contact@jds.nl