Succesvol online werken in de zakelijke dienstverlening

De tijd dat medewerkers in de zakelijke dienstverlening per se op kantoor moesten werken is voorbij. Zolang ze een internetverbinding hebben, kunnen ze (samen)werken vanaf iedere plek die ze maar willen. Maar om succesvol online te werken moeten systemen wel altijd beschikbaar zijn. Anders verspillen kostbare professionals veel tijd en dus geld.

Om permanente beschikbaarheid van kernsystemen te garanderen moet het ICT-landschap robuust en toekomstbestendig zijn. Met vele jaren ervaring in het implementeren en beheren van IT-systemen (zowel on-premise als in de cloud) bij zakelijke dienstverleners in heel Nederland, is JDS smart IT solutions dé ICT-partner voor uw organisatie!

Volledige controle
Opslag & back-up
Optimale beveiliging
24/7 Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

De verschuiving naar online werken

In deze moderne tijd is de manier waarop we werken aanzienlijk veranderd. De traditionele eis om fysiek aanwezig te zijn op kantoor is niet langer van toepassing. Medewerkers in de zakelijke dienstverlening hebben nu de vrijheid om hun werk te doen vanaf elke locatie.

De enige vereiste is dat ze toegang hebben tot een internetverbinding. Deze verschuiving heeft geleid tot een revolutie in de manier waarop bedrijven werken. Het heeft de deur geopend naar nieuwe mogelijkheden en efficiëntie.

ICT in de zakelijke dienstverlening
ICT in de zakelijke dienstverlening

De uitdaging van online werken

Hoewel de vrijheid om op afstand te werken veel voordelen met zich meebrengt, brengt het ook uitdagingen met zich mee. Een van de meest kritieke uitdagingen is ervoor te zorgen dat essentiële IT-systemen te allen tijde beschikbaar zijn. Wanneer deze systemen offline gaan, kan dit leiden tot aanzienlijke verliezen, niet alleen in termen van productiviteit, maar ook in financiële middelen.

Uw partner in ICT

ICT-oplossingen voor de zakelijke dienstverlening

Door een werkplek in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot de werkplek.

 • Microsoft 365
 • Hybride werkplek (moderne werkplek)
 • Hosting Uniserver

Bent u op zoek naar een stabiele, veilige en snelle ICT-oplossing?

 • Systeem- en netwerkbeheer
 • 24/7 bereikbaarheid
 • Microsoft-licenties
 • Projectondersteuning
 • Hardware & Software

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken.

Internet en telefonie onder één dak: zakelijk en professioneel communiceren.

 • Snel en betrouwbaar internet
 • Zakelijke telefonie vast en mobiel
 • Professioneel beheer

Werk in de cloud met zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand.

 • Microsoft 365
 • Volledige controle
 • Hybride en flexibel werken
 • JDS support

Softwareontwikkeling

Bedrijfs- of branchespecifieke oplossingen op maat

Alles voor uw ICT-landschap

JDS staat voor u klaar

De zakelijke dienstverlening heeft een nieuwe realiteit omarmd, waarbij online werken de norm is geworden. Om in deze omgeving te gedijen, is een betrouwbaar en veerkrachtig ICT-landschap essentieel. JDS smart IT solutions staat klaar om uw organisatie te ondersteunen en te zorgen voor de permanente beschikbaarheid van uw IT-systemen. Kies voor de zekerheid en succesvol online werken met JDS smart IT solutions als partner.

contact

 • Volledige controle
 • Hybride werken, vanaf iedere gewenste locatie
 • Optimale beveiliging, volledige back-up en controle
 • Microsoft-applicaties direct bij de hand
 • Monitoring, actief beheer en mogelijkheid tot 24x7 support

Het belang van een robuust ICT-landschap

Permanente beschikbaarheid van kernsystemen garanderen, daarvoor is het noodzakelijk om te investeren in een robuust en toekomstbestendig ICT-landschap.

Dit betekent dat de IT-infrastructuur van een organisatie bestand moet zijn tegen uitdagingen. Denk aan cyberaanvallen, hardware storingen en natuurlijke rampen. Daarnaast moet het ICT-landschap flexibel genoeg zijn om mee te groeien met de veranderende behoeften van de organisatie.

ICT voor de zakelijke dienstverlening
Uw partner in ICT

JDS smart IT solutions : uw betrouwbare partner

In Nederland hebben talloze zakelijke dienstverleners gekozen voor JDS smart IT solutions als hun vertrouwde partner voor het implementeren en beheren van IT-systemen. Met vele jaren ervaring begrijpen we de unieke behoeften van organisaties in deze sector. Of u nu kiest voor on-premise systemen of de cloud, we hebben de expertise om ervoor te zorgen dat de IT-infrastructuur altijd operationeel blijft.

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl