Security specialist in ICT
JDS smart IT solutions 

JDS smart IT solutions is uw security specialist. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om gegevens te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Wij kunnen u helpen een veilig netwerk te creëren, waar al uw zakelijke gegevens en data beschermd zijn.

maandelijks flexibel aanpasbaar abonnement
Overal toegankelijk
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Beveiliging

Netwerk

Uw netwerk beveiligen is ontzettend belangrijk. Wanneer bedrijven een grote aanval op hun systemen hebben meegemaakt, kijken ze vaak pas naar hun netwerkbeveiliging. Tot het moment van de aanval, gaan ze er vaak vanuit dat alles wel in orde is. Een virus is vaak aanleiding om actie te ondernemen. Bij JDS adviseren we om aanvallen te voorkomen zodat alle zakelijke gegevens en data goed beschermd zijn. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door middel van een cloudoplossing.

beveiligde cloudoplossingen

Beveiligde

Cloudoplossingen

Met ruime verzorgen we cloudoplossingen met ondersteuning. Hierbij gaat het om onder andere opslag, hosting, back-ups en software. Treedt er een probleem op bij uw bedrijf? Onze storingsdienst verzorgt direct een snelle oplossing. Doordat onze tools continue uw status bijhouden en cloudoplossingen updaten naar de best beschikbare versie, is het probleem al opgelost voordat u er last van heeft.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Wat is werken in de cloud

Werken in de cloud betekent dat al uw zakelijke gegevens en data op elke locatie en op elk apparaat bereikbaar zijn. Daardoor kunt u overal uw werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hoeft u niet te investeren in hardware en servers. U huurt enkel de servercapaciteit die u nodig heeft.

Lees meer

  • Uw abonnement is maandelijks aanpasbaar voor meer of minder werkplekken
  • Uw zakelijke gegevens en data zijn altijd en overal toegankelijk met een optimaal beveiligde verbinding
  • U kunt uw eigen (bedrijfsspecifieke)applicaties gebruiken
  • Er worden van al uw gegevens automatische back-ups gegenereerd
  • Met two-factor authentication heeft u een extra veilig inlogproces
  • Bij een standaard werkplek ontvangt u onze standaard Service Level Agreement

Zorgeloos

Aan het werk

Een goede beveiliging bestaat uit verschillende lagen die goed op elkaar moeten worden afgestemd. Uiteraard zijn een firewall, een spamfilter en antivirus standaard vereisten. Maar wellicht is voor uw bedrijf MFA (meervoudige verificatie) en een VPN-verbinding essentieel. Gevraagd en ongevraagd geven wij advies over de juiste beveiliging van uw bedrijf zodat u zorgeloos aan het werk kunt.

Lees hier meer over

Zorgeloos aan het werk

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl