Security specialist in ICT
JDS bedrijfsautomatisering

JDS bedrijfsautomatisering is uw security specialist. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om gegevens te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Wij kunnen u helpen een veilig netwerk te creëren, waar al uw zakelijke gegevens en data beschermd zijn.

maandelijks flexibel aanpasbaar abonnement
Overal toegankelijk
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Beveiliging

Netwerk

Uw netwerk beveiligen is ontzettend belangrijk. Wanneer bedrijven een grote aanval op hun systemen hebben meegemaakt, kijken ze vaak pas naar hun netwerkbeveiliging. Tot het moment van de aanval, gaan ze er vaak vanuit dat alles wel in orde is. Een virus is vaak aanleiding om actie te ondernemen. Bij JDS adviseren we om aanvallen te voorkomen zodat alle zakelijke gegevens en data goed beschermd zijn. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door middel van een cloudoplossing.

beveiligde cloudoplossingen

Beveiligde

Cloudoplossingen

Met ruim 35 jaar ervaring verzorgen we cloudoplossingen met ondersteuning. Hierbij gaat het om onder andere opslag, hosting, back-ups en software. Treedt er een probleem op bij uw bedrijf? Onze storingsdienst verzorgt direct een snelle oplossing. Doordat onze tools continue uw status bijhouden en cloudoplossingen updaten naar de best beschikbare versie, is het probleem al opgelost voordat u er last van heeft.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Wat is werken in de cloud

Werken in de cloud betekent dat al uw zakelijke gegevens en data op elke locatie en op elk apparaat bereikbaar zijn. Daardoor kunt u overal uw werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hoeft u niet te investeren in hardware en servers. U huurt enkel de servercapaciteit die u nodig heeft.

Lees meer

  • Uw abonnement is maandelijks aanpasbaar voor meer of minder werkplekken
  • Uw zakelijke gegevens en data zijn altijd en overal toegankelijk met een optimaal beveiligde verbinding
  • U kunt uw eigen (bedrijfsspecifieke)applicaties gebruiken
  • Er worden van al uw gegevens automatische back-ups gegenereerd
  • Met two-factor authentication heeft u een extra veilig inlogproces
  • Bij een standaard werkplek ontvangt u onze standaard Service Level Agreement

Zorgeloos

Aan het werk

Een goede beveiliging bestaat uit verschillende lagen die goed op elkaar moeten worden afgestemd. Uiteraard zijn een firewall, een spamfilter en antivirus standaard vereisten. Maar wellicht is voor uw bedrijf MFA (meervoudige verificatie) en een VPN-verbinding essentieel. Gevraagd en ongevraagd geven wij advies over de juiste beveiliging van uw bedrijf zodat u zorgeloos aan het werk kunt.

Lees hier meer over

Zorgeloos aan het werk

Andere diensten van JDS

Firewall

Een firewall beschermt uw organisatie tegen indringers. Het hebben van een goede firewall is een must-have. Wij richten bedrijfsnetwerken in met Fortigate firewalls. Dit zijn de Next Generation Firewalls. Deze apparaten bieden een complete set aan veiligheidsmaatregelen die hoog aangeschreven staan in onafhankelijke onderzoeken. De firewalls zijn in gebruiksgemak, mogelijkheden, veiligheid en betaalbaarheid een van de beste, zo niet de beste.

Endpoint protection

Endpoint protection controleert of externe apparaten, die een connectie met het bedrijfsnetwerk willen maken, voldoen aan de geldende beveiligingsvoorwaarden. Voldoen ze daar niet aan, dan wordt er ook geen verbinding gemaakt. Zo voorkomt u dat ongewenste spyware, malware, virussen en andere malafide software toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk en daar schade aanrichten. Zo is de beveiliging van uw kostbare gegevens veiliggesteld.

Back-up

Het kwijtraken van bestanden, e-mail of andere gevoelige data kan worden voorkomen door het maken van betrouwbare en complete back-ups. In geval van storingen is het van groot belang om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Door het configureren van geautomatiseerde back-ups kunnen we het risico op dataverlies zo klein mogelijk maken. Hoe uitgebreider de back-up, hoe beter. De beste back-up bevat naast de documenten en e-mail ook het besturingssysteem van de werkplek.

Meervoudige verificatie (MFA)

Meervoudige verificatie is een proces waarbij gebruikers tijdens het aanmeldproces om een aanvullende vorm van identificatie wordt gevraagd, zoals het invoeren van een code op hun mobiele telefoon of het uitvoeren van een vingerafdrukscan. Zo voorkomt u dat indringers zich in uw netwerk infiltreren.

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl