Plan-IT

De sleutel naar maximale productiviteit in de werkplaats

Een betere planning brengt veel voordelen met zich mee. Geen verloren tijd meer, minder chaos in de werkplaats, meer flexibiliteit én meer tevreden klanten. Hierdoor worden meer uren en onderdelen verkocht wat betekent: een stijging van de omzet. Waar wacht u nog op? Plan-IT maakt plannen kinderlijk eenvoudig!

Veel succesvolle producten vinden hun oorsprong in een klantvraag. Dat geldt ook voor Plan-IT, een planmodule die wij ontwikkelden voor professionele autobedrijven. In steeds meer garagebedrijven wordt het afsprakenbord aan de muur vervangen door deze gebruiksvriendelijke digitale variant.

  • Plan-IT Werkplaats

Plan-IT Werkplaats is een digitale planner die onmisbaar is in uw werkplaats. Alle werkplaatsafspraken worden in één handig planbord weergegeven, zo behoudt u altijd het overzicht. Plan-IT Werkplaats is volledig naar eigen wens in te richten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gemakkelijk afspraken aan te passen of te verplaatsen, monteurs te wijzigen en in één oogopslag de status van elke afspraak te zien. 

  • Plan-IT Online

Een ideale aanvulling op Plan-IT Werkplaats is Plan-IT Online. Met Plan-IT Online is het mogelijk voor uw klanten om 24 uur per dag zelf een werkplaatsafspraak aan te vragen via uw website. Plan-IT Online is volledig naar eigen wens in te richten.

  • Plan-IT Welkom

Plan-IT Welkom is de perfecte aansluiting op uw klantgerichte aftersalesproces. Het laat de afspraken en status van de werkzaamheden uit Plan-IT Werkplaats zien. Plan-IT Welkom is volledig naar eigen wens in te richten. Om Plan-IT Welkom in te kunnen zetten in uw werkplaats, heeft u wel Plan-IT Online, Plan-IT Werkplaats en de CRM API nodig. 

  • Plan-IT Proefrit

Komt het wel eens voor dat een klant zonder een proefrit te maken een auto bij u koopt? Waarschijnlijk niet. Komt het wel eens voor dat een klant langskomt om een proefrit te maken en u de klant teleur moet stellen omdat de auto niet meer beschikbaar is? Waarschijnlijk komt dit wel eens voor. Plan-IT heeft hier een perfecte oplossing voor! Plan-IT Proefrit is volledig naar eigen wens in te richten.

Ga naar de website van Plan-IT

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl