Nieuws &
Media

Nieuws & Media

Plan-IT vaart per april 2021 onder een nieuwe vlag

11-02-2021

Plan-IT vaart al meer dan 2 decennia lang onder de vlag van JDS bedrijfsautomatisering B.V. te Venray.

JDS is nu het bedrijf, wat naast het product Plan-IT en bedrijfsautomatisering (infra, hardware, telefonie etc.) ook software voor de transportbranche maakt en zich daarmee met name richt op de Nederlandse markt. De Plan-IT producten hebben een dusdanig sterke positie op de (inter)nationale markt verkregen, dat de connectie met JDS bedrijfsautomatisering B.V. niet altijd goed werd en wordt begrepen.

Om naar de markt en zeker ook internationale markt een duidelijker beeld te scheppen, is er besloten om Plan-IT als zelfstandig bedrijf te laten optreden. Dat alles onder de niets verhullende naam: Plan-IT International B.V., een zusteronderneming van JDS bedrijfsautomatisering B.V., eveneens gevestigd te Venray. Per april 2021 zal Plan-IT dan ook onder deze nieuwe vlag varen.

Plan-IT is steeds meer aan het uitbreiden qua klanten en merken, maar ook qua producten en diensten. De groeiambities beperken zich dan ook niet alleen tot de Nederlandse landsgrenzen. Immers, is Plan-IT al geruime tijd actief in onder meer België, Duitsland, Zwitserland. Plan-IT International B.V. bestaat al sinds 2010 en is al eigenaar van het Intellectueel Eigendom (broncode) van Plan-IT. Hiermee ontstaan er meerdere mogelijkheden voor Plan-IT om zich niet alleen Europees, maar ook intercontinentaal te ontwikkelen.

“Onze ‘thuisbasis’ blijven we natuurlijk bedienen op dezelfde wijze als voorheen. Onze reeds opgedane ervaring nemen wij graag mee naar onze internationale relaties, echter dat werkt ook vice versa. Dit alles maakt de Plan-IT producten nog innovatiever, sterker en efficiënter. Kortom een klassieke win-win situatie”, aldus Julian Hendriks algemeen directeur bij JDS bedrijfsautomatisering en Plan-IT International.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven