Nieuws &
Media

Nieuws & Media

Plan-IT helpt: module Last Minute Deal nu gratis

26-03-2020

Het zijn roerige tijden die we als ondernemers meemaken.

Aan de ene kant zijn we druk met alle maatregelen die nodig zijn om onze gezondheid te waarborgen, aan de andere kant dienen we onze business ook te ondersteunen.

Als Plan-IT willen wij daarom onze klanten ondersteunen waar mogelijk. Het is belangrijker dan ooit om te zorgen dat de werkplaats gevuld blijft, zodat er doorgewerkt kan worden. Om onze klanten daar bij te helpen, bieden wij nu gratis onze module "Last Minute Deal" aan! Een tool die de werkplaats helpt om meer werkplaatsafspraken te genereren, zodat er geen gaten in de planning vallen.

Let op: De Last Minute Deal kan echter alleen gebruikt worden door klanten die Plan-IT Online of Plan-IT Online op Tijd gebruiken, omdat het een module is specifiek voor de online planner.

Hoe werkt Last Minute Deal?

Wanneer een klant de online planner bezoekt om een afspraak te maken, biedt de Last Minute Deal de mogelijkheid om een korting aan te bieden op een bepaalde dag. Zo wordt een klant gemotiveerd om een dag te kiezen die voor de planning het meest ideaal uitkomt.

Het is zelf in te stellen hoe hoog de korting moet zijn, hoe deze korting moet aflopen per dag en hoe veel plaatsen beschikbaar worden gesteld voor die korting. Daarna werkt het systeem volledig dynamisch: is een dag vol, dan vervalt de korting en schuiven de andere kortingspercentages op. Geen omkijken meer naar!

Om onze klant te ondersteunen in deze tijd, bieden we onze Last Minute Deal nu gratis aan voor de komende 6 maanden!

Aangezien niet iedere website of ieder systeem hetzelfde is, neemt u bij interesse contact op via info@plan-it.nl. Dan gaan wij samen met u kijken hoe Last Minute Deal het beste geïmplementeerd kan worden.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven