Nieuws &
Media

Nieuws & Media

Plan-IT helpt mee aan Drop & Drive van De Waal

16-01-2020

De Waal Autogroep introduceert: Drop & Drive

Veel zakelijke rijders gaan vaak niet naar de dealer voor onderhoud vanwege de lange afstand en beperkte openingstijden. Klanten die veel op de weg zitten, kunnen nu gebruik maken van dit nieuwe concept. Klanten hoeven niet meer langs de werkplaats, maar laten hun auto achter op de speciale Drop & Drive-parking langs de A2 bij Beesd.

Hoe gaat dat in zijn werk en hoe speelt Plan-IT daar een rol? De klant parkeert, melddt zich met een code en het rijbewijs aan bij de terminal en laat zijn autosleutel achter in de kluis. Uit een ander luikje haalt de klant de sleutel van de vervangende auto, die al klaar staat. Wanneer de eigen auto klaar staat, ontvangt de klant bericht van De Waal en de eigen auto kan dan - op vergelijkbare wijze - weer opgehaald worden.

Om er voor te zorgen dat dit hele proces goed gaat, heeft Plan-IT er voor gezorgd dat de juiste auto gereserveerd kan worden op de Drop & Drive-vestiging en dat de bezetting ook doorgezet wordt naar de vestiging waar de auto van de klant uiteindelijk onder handen wordt genomen. Dit alles om het volledige proces gestroomlijnd te laten verlopen!

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven