Nieuws &
Media

Nieuws & Media

Nieuwe ontwikkelingen van LogisticManager

18-03-2019

LogisticManager Mobile 3.0, nieuw Statusweb en een nieuwe klachtenmodule

Wist u dat LogisticManager een ontzettend veelzijdig programma is en daarmee veel verschillende functies heeft om transporteurs en expediteurs te ondersteunen in het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden? Wij zijn altijd scherp om ons TMS mee te laten gaan met de tijd en hebben daarom een aantal ontwikkelingen gerealiseerd.

LogisticManager Mobile 3.0

Alle handelingen die de chauffeur handmatig moet doen onderweg met betrekking tot de zendingen, zijn verleden tijd met onze mobiele oplossing. Bedrijven kunnen o.a. realtime de statussen van de zendingen checken, doordat de chauffeurs ter plekke alles bij kunnen werken. Daarnaast bieden wij ook GPS-tracking en urenregistratie. Wat is er nieuw aan 3.0.? Alles via https! Dit betekent dat alle verbindingen met LogisticManager Mobile nu uitsluitend beveiligd tot stand komen en alle data dus extra beschermd is. Daarnaast hebben we ook een volledig nieuwe interfase ontwikkeld.

Het nieuwe Statusweb

Door de switch van http naar https hebben wij ook ons Statusweb vernieuwd. Niet alleen qua verbinding, maar óók qua interface! Statusweb is een intuïtief online portal waarin bedrijven zelf realtime de statussen van uw zendingen bij kunnen houden. Zelf kunnen ze vanaf nu gebruik maken van een aparte link naar een omgeving waar alle LM Mobile's gevolgd kunnen worden.

Nieuwe klachtenmodule

De klachtenmodule is een handige tool waarbij de klanten van de transporteur op Statusweb een klacht in kan dienen over de zending. Uiteraard ontvangt u liever geen klachten, maar wanneer het toch het geval is, moet de afhandeling zo gestroomlijnd mogelijk verlopen. De betrokkene kan laagdrempelig de klacht indienen en deze kan door de transporteur gemakkelijk opgevolgd worden. Een extra stuk service en assistentie.

Wilt u meer weten over LogisticManager? Kijk dan op de website!

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven