Nieuws &
Media

Nieuws & Media

NIEUW: Stern Groep, Plan-IT Online & Webstores Digital Partner slaan de handen ineen

30-11-2020

Stern Groep is één van de grootste automotive concerns in Nederland met een 17-tal merken en zo’n 75 vestigingen in het land.

Stern positioneert zich als een dealerconcern met een dedicated aanpak voor personen- en bestelwagens en trucks.

Bij Stern Groep is de focus op de klant één van hun prioriteiten: “Alles draait om een ruime bereikbaarheid van ons bedrijf voor een persoonlijk of digitaal contact met onze klanten”. Waar in eerder stadium Stern Groep al had gekozen voor Webstores als partij voor de realisatie van het nieuwe digitaal platform, kiest Stern Groep voor Plan-IT Online als betrouwbare partner voor de online planner.

Bekenden binnen Automotive

Webstores en Plan-IT zijn beide bekende namen binnen Automotive en hebben reeds een flink aantal samenwerkingen achter de rug. Beide organisaties hebben hun eigen expertises. Webstores realiseert al 20 jaar digitale platformen die leads genereren en conversies realiseren. Plan-IT draagt zorg voor de betrouwbaarste oplossing op online planning gebied binnen Automotive. Beide partijen zijn dan ook complementair aan elkaar en zodoende komen ze elkaar veel tegen. De laatste jaren is deze partnership steeds intensiever geworden en kiezen steeds meer Automotive bedrijven voor Webstores als vooraanstaande partij voor de realisatie van het digitaal platform en Plan-IT voor de inrichting van de online planner. De voorliggende samenwerking bij Stern Groep is een mooie bekroning voor de partnership tussen beide partijen.

Over Plan-IT Online

Plan-IT Online is een online planner die de eindklant de mogelijkheid geeft om via de website een werkplaatsafspraak te maken. De klant kan 24/7 gebruik maken van de planner en een afspraak maken die hem/haar het beste uitkomt. Stern Groep kan zelf de beschikbaarheid inregelen op vestigingsniveau en heeft zo een extra digitaal contactpunt met haar klanten.

De realisatie van het digitaal platform is al flink op weg, de voorbereidingen voor het aansluiten van de online planner is nu in volle gang, zodat Plan-IT Online ook snel kan worden geintegreerd op het het nieuwe Stern.nl. Wij kijken in ieder geval uit naar een fijne samenwerking!

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven