Nieuws &
Media

Nieuws & Media

JDS met Plan-IT als gecertificeerd partner van Keyloop

24-12-2020

JDS is met Plan-IT vanaf heden officieel gecertificeerde partner van het internationale Partner Programma van Keyloop.

“We hadden als een van de eersten gecertificeerd kunnen worden, zoals anderen binnen het Keyloop Partner Program, maar door onze internationale ambities en internationale relaties ging onze voorkeur uit naar een grote buitenlandse relatie. Hedin Automotive met het hoofdkantoor te Gent was zeer bereid om hieraan mee te werken”, aldus Leon Wonnink accountmanager bij Plan-IT.

Hedin Automotive

Met 16 filialen is Hedin Automotive de grootste dealergroep van Mercedes-Benz in België. Hedin Automotive maakt deel uit van een Zweeds familiebedrijf, Hedin BIL, maar is een op en top Vlaamse speler.

Hedin Bil AB dat in 1985 is gestart met de overname van de Philipson autodealer in Borås, Zweden, heeft in de jaren die volgden een gestage groei doorgemaakt, die leidde tot de hedendaagse 87 aantrekkelijke faciliteiten in Zweden en Noorwegen, waar bijna 30 automerken vertegenwoordigd zijn. In oktober 2017 is daar ook de overname van Mercedes-Benz Gent en overige filialen bij gekomen.

API Integratie

Door de certificering bij Keyloop kunnen wij nu naast alle Autoline gebruikers óók de EVA relaties deze koppeling aanbieden via Keyloop. Met de API koppeling tussen Plan-IT en het Keyloop DMS gaan we gezamenlijk voor de beste gebruikerservaring.

Door de API integratie vindt er een naadloze, realtime koppeling plaats tussen Plan-IT en het Keyloop DMS. Aanpassingen op de DMS werkorder worden automatisch aangepast in Plan-IT en het wijzigen van de geplande datum en tijd in Plan-IT wordt ook automatisch aangepast in het DMS. Dit geldt zowel voor het DMS Autoline als EVA.

Door de combinatie van Plan-IT Werkplaats en Plan-IT Online zijn Autoline én EVA gebruikers voorzien van dé optimale werkplaatsplanning.

“Vanuit klanten krijgen wij vaker te horen dat zij hun online module regelmatig dienen aan te passen aan de werkelijke bezetting, maar dan met de hand. Dat is niet meer van deze tijd. Door Plan-IT Online eenmaal in te stellen, geven wij de werkelijke bezetting online weer”, aldus Leon Wonnink.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven