Nieuws &
Media

Nieuws & Media

JDS bedrijfsautomatisering bv bestaat 35 jaar

08-11-2020

JDS is jarig

We schrijven het jaar 1985. Om precies te zijn 8 november 1985. Het duurt dan nog een kleine maand alvorens Microsoft versie 3.2 van het alom bekende besturingssysteem DOS op de markt brengt. Nieuwste feature van dit besturingssysteem is XCOPY. Deze baanbrekende functionaliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid meerdere files of zelf directories te verplaatsen van locatie. Het aantal computergebruikers in Nederland is dan nog op de vingers van één hand te tellen. Computergebruik is voor velen van ons op dat moment nog een sciencefiction gedachte.

Julian Hendriks, net 19 jaar denkt daar anders over en ziet brood in deze ontwikkelingen. Hij besluit samen met vader Piet een IT bedrijf op te richten. Junior Data Systems ziet het levenslicht.

The Simple Minds bestormen de TOP 40 met hun hit Alive and Kicking. Na 35 jaar is Simple Minds nog steeds terug te vinden op de planken. En Junior Data Systems, inmiddels JDS bedrijfsautomatisering bv, is ook nog steeds Alive and Kicking.

"Het gebruik van digitale informatiesystemen is inmiddels gemeengoed geworden. Het is voor velen een eerste levensbehoefte. We kunnen niet meer zonder. Zo hebben wij in 2014 dan ook stappen gemaakt om de hosting van werkplekken en telefonie aan onze dienstverlening toe te voegen. In 2020 hebben we zelfs de grenzen van Europa verlaten en hebben we de eerste verkoop “Down Under” op onze naam staan. Een 35-jarige denkt nog lang niet aan het pensioen. Dit geldt ook voor JDS. De ambitie is groot genoeg om in alle facetten de beste te worden" aldus Julian Hendriks, Managing Director.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven