Nieuws &
Media

Marcel van Bergen (gebiedsmanager Groene Economie Limburg) en Julian Hendriks (JDS bedrijfsautomatisering) bij overhandiging certificaat
Nieuws & Media

JDS ambassadeur van Groene Economie Limburg

03-08-2022

Julian Hendriks, directeur/eigenaar van JDS Bedrijfsautomatisering BV, was 28 juni een van de gastsprekers op de Kennissessie Duurzaamheid in Venray.

Hij liet deze middag zien op welke onderdelen zijn onderneming al flinke stappen heeft gezet. Denk aan personeel, elektrische auto’s, isolatiemaatregelen, inkoop en afval én efficiënte bedrijfsprocessen. Maar daar blijft het niet bij. Passend in het jaarlijkse investeringsprogramma wordt er voortdurend verder gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen. Julian en zijn medewerkers zijn gedreven om de wereld  beter achter te laten voor onze kinderen en toekomstige generaties.

Marcel van Bergen (Gebiedsmanager Groene Economie Limburg): "Meer dan genoeg redenen dus om het Certificaat 'Ambassadeur van Stichting Groene Economie Limburg' uit te reiken aan deze duurzame ondernemer! We zijn blij jullie tot onze ambassadeurs te mogen rekenen!"

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl