Actueel | Blog

Blogitem: Waarom moderniseren met de Moderne Werkplek?
Blog

Waarom moderniseren met de Moderne Werkplek?

18-04-2022

De kantoorwerkplek heeft in de afgelopen jaren enorme veranderingen ondergaan. Waar eerst nog twijfels waren over de veiligheid en betrouwbaarheid van werken in de cloud, is er ondertussen een ware digitale revolutie aan de gang. Organisaties vragen zich steeds vaker af of ze hier in mee moeten gaan. Waarom zou u de werkplek moderniseren? Wij zetten de redenen voor u op een rijtje.

Waarom de werkplek moderniseren?

De manier waarop we werken en werk integreren in ons leven, is de afgelopen jaren drastisch veranderd. De belangrijkste reden om de werkplek te moderniseren, is daarom ook om deze aan te sluiten bij de behoefte van deze tijd. Thuiswerken en op afstand werken wordt steeds belangrijker voor organisaties. De grenzen vervagen tussen afdelingen, maar ook tussen de privé- en werksituatie. Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan meer invloed op de ICT-middelen. Daar kunt u met de JDS Moderne Werkplek op inspelen door uw medewerkers te bieden wat zij vragen. De Moderne Werkplek vergemakkelijkt het werkproces voor de gehele organisatie. Een win-win situatie dus!

Intern en extern samenwerken

Daarnaast wordt online samenwerken steeds belangrijker binnen organisaties, voor zowel intern als met externe relaties. Opgeslagen documenten in de cloud bieden de mogelijkheid om tegelijkertijd met collega’s of externe relaties aan documenten te werken. Waar uw medewerkers of externe relaties zich ook bevinden, de documenten zijn overal toegankelijk. Communicatie wordt zo een stuk sneller en eenvoudiger. Het is een bevorderend proces voor de werkproductiviteit van uw medewerkers.

Niet alleen het samenwerken van documenten is hierbij van belang. Ook de mogelijkheid tot het online vergaderen met een stabiele verbinding is tegenwoordig zeer gewenst. Met de Moderne Werkplek van JDS beschikt u over een tool om zorgeloos online te vergaderen met zowel interne relaties als externe relaties.

Locatie onafhankelijk werken

De Moderne Werkplek moet aan de nieuwe maatschappelijke eisen kunnen voldoen. Daarbij wordt steeds vaker de vaste kantoorwerkplek geruild voor een locatie onafhankelijke werkplek (De Moderne Werkplek). Voor de Moderne Werkplek kunt u gebruik maken van uw browser als startplek, van waaruit u alle belangrijke bedrijfsapplicaties in de cloud kunt benaderen, of u kiest voor een dashboard als startplek. Met de Moderne Werkplek is het mogelijk om altijd en overal toegang te verkrijgen tot uw werkplek, waardoor u en uw medewerkers niet meer gebonden zijn aan een vaste locatie om te kunnen werken.

Snel aan de slag

Het is ook fijn om te weten dat de Moderne Werkplek binnen enkele dagen in gebruik kan worden genomen binnen uw organisatie. U bent dus geen geld en tijd kwijt aan lange adviestrajecten, maar kunt snel aan de slag. U maakt gebruik van alle nieuwe functies en laatste updates en kunt per maand opzeggen. Daarnaast wordt uw werkplek door ons beheerd, zodat u altijd up-to-date en goed beschermd bent.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u ook overstappen naar de JDS Moderne Werkplek? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl