Blog

Blog: Waarom aan de slag met de Moderne Werkplek?
Blog

Waarom aan de slag met de Moderne Werkplek?

17-06-2022

De Moderne Werkplek kent vele voordelen waaronder flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is de Moderne Werkplek te gebruiken op meerdere besturingssystemen: Windows, Apple of Android. U bent dus niet afhankelijk van één bepaald besturingssysteem.

Door de integratie met Microsoft Office 365 zijn standaard Office applicaties, zoals Outlook, opslag van documenten, SharePoint en beveiligingssoftware standaard inbegrepen. Uiteraard behoort vergaderen en chatten met Microsoft Teams ook tot de standaard mogelijkheden. Naast de standaard mogelijkheden is de Moderne Werkplek volledig naar uw wensen in te richten en zijn er nog talloze extra mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

Flexibele werkplek

De Moderne Werkplek maakt het mogelijk om altijd en overal toegang te verkrijgen tot uw werkplek, waardoor uw medewerkers niet meer gebonden zijn aan een vaste locatie om te kunnen werken. Het draait er namelijk om dat u met de Moderne Werkplek zowel op kantoor, thuis als onderweg flexibel gebruik kunt maken van de zaken die u nodig heeft om uw werk effectief uit te voeren.

Daarnaast wordt online samenwerken steeds belangrijker binnen organisaties, voor zowel intern als met externe relaties. Opgeslagen documenten in de cloud bieden de mogelijkheid om tegelijkertijd met collega’s aan documenten te werken. Waar uw medewerkers zich ook bevinden, de documenten zijn overal toegankelijk.

Bevorderd werkproductiviteit

De Moderne Werkplek zorgt voor een hogere productiviteit op de werkvloer. U kunt in één oogopslag bij alles wat u nodig heeft. Alle praktische handvatten om aan de slag te kunnen gaan staan voor u klaar. Dit houdt in dat u minder tijd kwijt bent aan het schakelen tussen verschillende oplossingen.

Medewerkers kunnen gemakkelijk met elkaar communiceren en hebben meer keuze hoe en waar ze willen werken, omdat zij vanaf elke locatie op ieder apparaat bij hun werkplek kunnen. Communicatie wordt zo een stuk sneller en eenvoudiger. Het is een bevorderend proces voor de werkproductiviteit van uw medewerkers.

Optimaal beveiligd

Uw bedrijfsgegevens en bestanden worden optimaal beveiligd tegen vormen van cybercriminaliteit, zoals phishing, malware en ransomware door de standaard inbegrepen beveiligingsoplossingen van Microsoft. Daarnaast bieden wij nog een extra beveiligingsoplossing die gedrag niet meer alleen analyseert, maar ook vroegtijdig bedreigingen kan opsporen en uitschakelen.

Daarnaast biedt de Moderne Werkplek u volledige back-up en controle over alle data binnen uw organisatie, en wordt uw werkplek door ons automatisch up-to-date gehouden. Ook zorgen wij voor monitoring en proactief beheer en bieden wij gebruikersondersteuning. Met de Moderne Werkplek bent u verzekerd van een optimaal beveiligde werkplek!

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven