Actueel | Blog

voordelen van de moderne werkplek
Blog

Voordelen van de Moderne Werkplek

21-03-2023

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt gevraagd. Flexibiliteit, snelheid en beschikbaarheid zijn daarbij belangrijke termen. Maar zeker zo belangrijk is veiligheid. Om dat allemaal te combineren in een werkplek levert JDS smart IT solutions een complete oplossing, de Moderne Werkplek! Een werkplek gebaseerd op technieken van de marktleider in de IT-wereld: Microsoft.

Hybride werken

Hybride werken heeft diverse voordelen, zowel voor werkgevers als werknemers. We zien dat werknemers vrijheid willen hebben bij de keuze voor werken op kantoor of werken vanuit thuis, waardoor de werk- en privébalans verbetert en de reistijd komt te vervallen. Tevens kunnen werknemers thuis efficiënter werken: ze kunnen in minder tijd meer werk verrichten. Wist u dat werkgevers geld besparen door werknemers thuis te laten werken? Werkgevers zijn per saldo minder geld kwijt aan het vergoeden van thuiswerken dan aan reiskostenvergoeding. Een aantal mooie voordelen voor de werknemer en werkgever.

Groot scala aan voordelen

De voordelen van De Moderne Werkplek op een rijtje:

  • vast bedrag per maand
  • optimale beveiliging
  • volledige back-up en controle
  • monitoring en actief beheer 
  • werken vanaf elke locatie, op elk device
  • mogelijkheid tot 24x7 support

Inclusief hardware

Om onze service nog vollediger te maken kan de Moderne Werkplek ingericht en geleverd worden met een laptop of PC met diverse opties. Extra opties kunnen bijvoorbeeld extra schermen of een docking station zijn. Deze werkstations worden door ons volledig ingericht. Daarbij worden ook diverse softwareapplicaties en updates meegenomen. Al met al hoeft u nergens meer aan te denken en kunt u zich bezig houden met uw corebusiness. 

"Per maand betaald u een all-inprijs voor de Moderne Werkplek, eventueel met hardware."

Aan de slag met de Moderne Werkplek?

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. Onze Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing. JDS smart IT solutions kan u helpen bij het treffen van de nodige voorzieningen voor hybride werken en is uw IT-partner in hybride werken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.

Lees meer over de moderne werkplek

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl