Actueel | Blog

Man aan het werk met zijn laptop in de trein
Blog

Veilig werken met de Moderne Werkplek

18-03-2022

De manier waarop we werken en werk integreren in ons leven, is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Flexibiliteit, snelheid en beschikbaarheid zijn daarbij belangrijke termen. Maar zeker zo belangrijk is veiligheid. Het is en blijft een uitdaging om waardevolle bedrijfsgegevens te beschermen. Maar hoe kunt u daar toch voor zorgen?

Verzekerd van een optimaal beveiligde werkplek

Het is natuurlijk erg prettig om overal, altijd en op elk apparaat bij uw Moderne Werkplek te kunnen. Maar hoe staat het eigenlijk met de veiligheid? Met de Moderne Werkplek bieden wij u de mogelijkheid om flexibel, betrouwbaar en snel te werken. Door middel van een aantal beveiligingsoplossingen van JDS smart IT solutions hoeft u zich geen zorgen te maken over verlies van uw bedrijfsgegevens.

Daarnaast bieden wij nog een extra beveiligingsoplossing die gedrag niet meer alleen analyseert, maar ook vroegtijdig bedreigingen opspoort en uitschakelt. Met de Moderne Werkplek bent u verzekerd van een optimaal beveiligde werkplek!

Volledige controle

De Moderne Werkplek biedt u de mogelijkheid om een controle uit te voeren op de identiteit van uw medewerkers en controle over alle apparaten van uw organisatie. Met voorwaardelijke toegang heeft u de mogelijkheid om identiteiten, apparaten, apps, gegevens en risicosignalen te verifiëren vóórdat toegang wordt toegestaan.

MFA zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat de juiste gebruiker inlogt

Met meervoudige verificatie (MFA) gaat aanmelden in twee stappen. Naast een eigen wachtwoord, moeten uw medewerkers zich op nog een manier identificeren. Bijvoorbeeld met een extra code of een extern apparaat. Zo zorgt u ervoor dat áls het wachtwoord in verkeerde handen valt, uw gegevens nog steeds veilig zijn.

Opslag & back-up

Met OneDrive & SharePoint heeft u onbeperkte opslag van documenten, e-mail en agenda’s. Door automatische back-ups kunnen bestanden tot 7 jaar worden bewaard en hersteld. Zo bent u zeker van een optimaal beveiligde werkplek en hoeft u zich geen zorgen te maken over verlies van uw gevoelige data.

JDS Support

Wij verzorgen de complete installatie en inrichting van de Moderne Werkplek. Indien gewenst leveren wij ook de benodigde hardware en verzorgen wij de benodigde implementatie van software van leveranciers van derden. Onze technisch specialisten ontzorgen u volledig. Dit doen wij door monitoring, proactief beheer en het bieden van gebruikersondersteuning. Zo kunt u zich richten op uw corebusiness.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl