Actueel | Blog

JDS per 2 januari onderdeel van TCC smart IT solutions
Blog

JDS per 2 januari onderdeel van TCC smart IT solutions

03-01-2024

Met genoegen kunnen we aankondigen dat JDS bedrijfsautomatisering op 2 januari 2024 definitief is overgenomen door TCC smart IT solutions. Met deze overname wordt de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd en ingezet op bedrijfsgroei. Een mooie ontwikkeling voor beide organisaties, maar zeker ook voor u als klant.

Wat betekent deze overname voor u?

  • Schaalvergroting en continuïteit: alle posities zijn meermaals bezet, waardoor er een betere dekking geboden kan worden. Hierdoor worden processen efficiënter ingericht en optimaliseren we de dienstverlening.
  • Nóg meer expertise: specialisten op verschillende gebieden worden directe collega’s van elkaar. Zij zullen kennis met elkaar gaan delen en uitwisselen. We zijn ervan overtuigd dat we hierdoor nog beter kunnen ondersteunen en adviseren bij (complexe) vraagstukken en projecten.
  • Toevoeging extra diensten: bij TCC, en vanaf heden dus ook bij JDS, kunt u terecht voor business consultancy. TCC is een top 5-partner van Exact Software in Nederland. Door dit te combineren met reeds bestaande IT-diensten, kan er een fullservice-oplossing geboden worden.
  • Snel aanwezig op locatie: met de toevoeging van JDS aan de TCC-familie beschikt de organisatie over drie vestigingen: Venray, Tilburg en Maastricht. Dit zorgt ervoor dat vrijwel elke klant binnen 30 minuten per auto bereikbaar is voor onze medewerkers. Indien nodig, zijn we dus snel ter plaatse.

Afgelopen dinsdag (2 januari 2024) zijn de documenten officieel getekend en zijn alle aandelen overgaan van oud-eigenaar Julian Hendriks naar TCC smart IT solutions. Julian: “Ik ben ervan overtuigd dat de huidige JDS-klanten gaan profiteren van de schaalvergroting die is bewerkstelligd met deze overname. Daarnaast biedt de uitbreiding van diensten door TCC smart IT solutions nieuwe kansen voor innovatie en groei”.

Edward Goessens, CEO van TCC smart IT solutions, voegt hieraan toe: “We zijn verheugd dat we onze krachten kunnen gaan bundelen om zo de dienstverlening voor onze klanten verder te optimaliseren. Vol trots kijk ik dan ook naar deze overname en ik weet zeker dat we samen een mooie, succesvolle toekomst tegemoet gaan. Met de overname zijn alle posities meermaals bezet. Hierdoor zijn wij een stabiele en betrouwbare IT-partner, voor nu én de toekomst. We zullen onze diensten nog verder gaan uitbreiden, waarbij we klanttevredenheid hoog in het vaandel houden.”

Om de overname extra kracht bij te zetten zal een nieuwe huisstijl geïntroduceerd worden. Deze huisstijl is in lijn met de TCC-huisstijl waarin de blauwe kleur een belangrijke rol speelt. Door de uitbreiding van het dienstenpallet is ervoor gekozen om ‘bedrijfsautomatisering’ in de bedrijfsnaam te vervangen door ‘smart IT solutions’.

De overname van JDS door TCC smart IT solutions bevestigt de innovatie- en groeiambitie en versterkt de positie als betrouwbare IT-partner in Zuid-Nederland.

De komende periode zal gebruikt worden om kennis te maken en relaties te onderhouden. Hiervoor hebben wij reeds contact opgenomen of dat gaan we in de nabije toekomst doen. Mocht u toch al vragen hebben over de overname? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden al uw vragen graag.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl