Actueel | Blog

De Venrayse Singelloop 2021 vindt plaats op zondag 3 Oktober
Blog

JDS gouden sponsor van de Venrayse Singelloop 2021

12-08-2021

Dit jaar vindt voor de 6e keer de Venrayse Singelloop plaats. En voor de 3e keer treedt JDS smart IT solutions uit Venray op als sponsor.

“Een fijne organisatie, een goed doel, een top initiatief: daar wilden wij weer deel van uit maken. Bij JDS doen we er alles aan om een gezonde werkplek te creëren, wij willen een onderneming zijn met gezonde mensen. Die visie sluit perfect aan bij de uitstraling van de Venrayse Singelloop. Dat is dan ook dé reden waarom wij voor het 3e jaar op rij trots zijn dit mooie hardloop- en wandelevenement te mogen sponsoren. Niet alleen zijn we als sponsor aanwezig, maar ook als deelnemer. Meerdere van onze collega's hebben vorige jaren meegelopen en zullen ook dit jaar weer de wandel- en/of hardloopschoenen aantrekken. Trots zijn we daar op! We kijken uit naar een mooie en sportieve dag op zondag 3 oktober”.

Een derde deel van de opbrengsten van de Venrayse Singelloop gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar is Stichting ALS Limburg het goede doel.  ALS is een ziekte van de zenuwcellen die vanuit de hersenen de spieren aansturen, net als PSMA en PLS. De oorzaak van de dodelijke ziekte ALS is nog niet bekend en een behandeling is er niet.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl