Actueel | Blog

We kennen ze wel, de termen Cloud, VOIP, hosting, hybride, hacking en security. Allemaal zaken waar bedrijven vandaag de dag mee te maken krijgen.
Blog

Het automatiseren én beveiligen van bedrijven wordt steeds complexer

01-01-2021

We kennen ze wel, de termen cloud, VoIP-telefonie, hosting, hybride, hacking en security. Allemaal zaken waar bedrijven vandaag de dag mee te maken krijgen.

Kantoorautomatisering levert veel voordelen op, sterker nog, het wordt onmisbaar, zowel voor de zzp’er als voor de multinational. Het is een onmisbaar deel geworden van de dagelijkse processen.

Door bedrijfsprocessen te laten automatiseren ervaart de ondernemer rust, zodat hij zich volledig kan focussen op de corebusiness. JDS ondersteunt en ontzorgt hierbij volledig, zowel op het gebied van voorlichting als ook op het gebied van installatie en onderhoud. Door het aanbieden van meerdere ICT-diensten is JDS een partij die altijd tot een voor u werkende oplossing komt.

Allround-oplossingen voor uw kantoorautomatisering

Voor een vlotte bedrijfsvoering is bedrijfsautomatisering een must. U wilt beschikken over snel internet, voldoende opslagruimte en een goede beveiliging. Ieder bedrijf heeft andere behoeften. Zonder internetverbinding is het bedrijf afgesloten van de buitenwereld. Communicatie is dan vrijwel onmogelijk. JDS zorgt voor een professionele internetverbinding die werkt én beschikbaar is. In veel gevallen leveren wij een tweede verbinding die naast kort uitval ook onderhoud van de leverancier opvangt. Zo is iedereen binnen het bedrijf altijd bereikbaar.

“Gevaren liggen op elke hoek van het internet. Zorg ervoor dat uw 'poort' goed gesloten is en dat de toegang duidelijk is vastgelegd. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor werken op kantoor, maar ook thuis. Zeker nu thuiswerken meer dan normaal is. Bescherm uw bestanden en voorkom problemen met hackers. Zorg dat uw beveiliging optimaal geregeld is”, aldus Lejos Schouwenberg.

VoIP-telefonie en werken in de cloud

VoIP-telefonie is niets anders dan telefoneren via het internet. Bij hosted VoIP wordt uw bestaande internetverbinding gebruikt als telefoonverbinding. Vanuit een online portaal is uw hele telefonieomgeving toegankelijk. Gebruikers kunnen via het bedrijfsnetwerk ieder vast en mobiel toestel in de centrale bellen. Hierdoor bent u voortaan altijd en overal bereikbaar. Wanneer u niet op kantoor aanwezig bent, kun u op uw telefoon, via een app ‘kantoor op afstand’ aanzetten en worden de inkomende oproepen automatisch doorgestuurd naar uw mobiele telefoon. U heeft met VoIP-telefonie ook de mogelijkheid om eenvoudig door te schakelen naar uw collega’s.

Bij werken in de cloud worden uw data op een externe cloudserver opgeslagen. In dit snel veranderende digitale tijdperk is werken in de cloud inmiddels bij veel bedrijven al de normale gang van zaken. Er zitten veel voordelen aan. Doordat uw data in een datacenter zijn opgeslagen, heeft u altijd de zekerheid dat u een veilige back-up van uw gegevens heeft. U betaalt alleen voor het aantal gebruikers dat ook daadwerkelijk in de cloud zit. Hier heeft u passende abonnementsvormen voor, die u gemakkelijk aan kunt passen als de situatie daar om vraagt. En waar ook ter wereld heeft u toegang tot uw data en documenten, mits er een internetverbinding is.

JDS faciliteert met een eigen cloudoplossing, met een datacenter dat bij ons gehuisvest is en niet op een onbekende locatie. Wij volgen de ontwikkelingen en tendensen in de markt, waarbij wij de mogelijkheden van onder andere de Microsoft Online producten toepassen in uw bestaande en/of nieuwe ICT-omgeving.

Kennisfabriek

Omdat wij volledig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en de techniek kunnen wij voor een optimaal werkende automatisering zorgen. Specialisaties hebben ertoe geleid dat wij veel kennis en kunde in huis hebben om alle geautomatiseerde processen om te bouwen tot één geheel. Daarnaast zijn wij in staat om dit op de juiste manier te ondersteunen. Storingen worden in veel gevallen via gerichte monitoring opgespoord en voorkomen in de meeste gevallen uitval van systemen. En als er zich dan een probleem voordoet zorgt onze serviceafdeling voor een snelle oplossing.

JDS is dé gesprekspartner die meedenkt over uw visie voor de lange termijn

Het automatiseren van uw bedrijf is een ‘een-tweetje’. Wij onderzoeken alle processen, behoeften en eisen. Daarna zoeken wij de beste oplossing. Zo maken wij van een complexe automatisering een “totaaloplossing”. Hierin verwerken wij alle facetten die nodig zijn, zodat u, u kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Wij bieden:

  • Professionele communicatielijnen
  • IT-security
  • VoIP-telefonie
  • Hosted werkplekken vanuit ons eigen datacenter
  • Office en Microsoft 365
  • Hybride oplossingen met eigen servers
  • Moderne Werkplekken
  • Software & Hardware
Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl