Actueel | Blog

Microsoft Teams! Een top tool voor communicatie en samenwerkingen binnen organisaties.
Blog

Een geschikte online omgeving om te communiceren

06-05-2020

Omdat er momenteel veel mensen van thuis uit werken, is het belangrijk om een goede manier te vinden om het werk vanuit het thuiskantoor op een productieve en efficiënte manier te volbrengen.

Hierbij is een online omgeving erg handig gebleken voor de samenwerking tussen collega’s, maar ook voor overleg met relaties en klanten. Het gebruik van videobellen en chatten kent een ongekend hoog niveau nu het een belangrijke tool blijkt te zijn binnen de gangbaarheid en productiviteit voor bedrijven in deze thuiswerk periode.

Thuiswerken maakt overleg, samenwerking en vergaderingen natuurlijk wat lastiger, omdat niet iedereen aanwezig kan zijn op kantoor. Er is dan ook massaal naar oplossingen gezocht om het dagelijkse werk doorgang te kunnen laten vinden. Wat voor ons werkt? Microsoft Teams! Een top tool voor communicatie en samenwerkingen binnen organisaties.

Veel mogelijkheden

Microsoft Teams biedt velen mogelijkheden om, ook al zit u thuis, productief en efficiënt aan de slag te kunnen gaan. Naast samenwerken of overleggen, is het ook mogelijk om binnen Microsoft Teams documenten en schermen te delen en de optimale werkplek te creëren voor uw thuiskantoor. Handig! Het is uiteraard wel van belang, ook bij het gebruik van Microsoft Teams, om deze zo veilig mogelijk in te richtten en uw medewerkers of collega’s binnen de organisatie informeert over het gebruik van Microsoft Teams. Op deze manier kan iedereen prettig en efficiënt werken en weten zij waar zij aan toe zijn vanuit het thuiskantoor. Denk hierbij aan de inrichting van Microsoft Teams, zoals de structuur van de mappen, en wat u bijvoorbeeld wel wilt delen via dit platform en wat niet.

Ondersteuning van JDS bij het gebruik van Microsoft Teams

Wist u dat JDS ook kan ondersteunen bij de basisinrichtingen van Microsoft Teams voor uw organisatie? Wij hebben de mogelijkheid om een maandelijkse licentie te bieden, die ook maandelijks weer opzegbaar is, en we kunnen advies en ondersteuning bieden bij alle hulpvragen. Hiervoor kunt u uiteraard terecht bij onze helpdesk. Wij richten de basisomgeving in en kunnen die eventueel aanpassen naar de specifieke wensen voor uw organisatie. De inrichting van de hardware en software voor Microsoft Teams zal voor ieder bedrijf anders zijn, aangezien ieder bedrijf eigen uitdagingen heeft die wij mee kunnen nemen binnen de inrichting van het platform. Mocht u na de thuiswerkperiode het platform aan willen houden, kunnen wij tegen die tijd samen kijken hoe wij het platform verder kunnen uitbreiden en in kunnen stellen naar de behoefte die dan speelt.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl