Actueel | Blog

Blogitem. Man werkt vanuit thuis met een laptop op tafel, een tablet en een telefoon. Allen verbonden aan de Moderne Werkplek.
Blog

7 redenen om te kiezen voor de Moderne Werkplek

22-04-2022

In dit blog lichten wij 7 redenen toe waarom overstappen op de Moderne Werkplek een bijdrage levert aan een efficiënt, veilig en productief werkproces.

Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Met de huidige technologische ontwikkelingen kunt u als bedrijf veel effectiever (samen)werken en de productiviteit verhogen. De Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers binnen uw organisatie in hun kracht worden gezet, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn bij de keuze van apparaten en apps. In dit blog lichten wij 7 redenen waarom overstappen op de Moderne Werkplek een bijdrage levert aan een efficiënt, veilig en productief werkproces toe.

1. Hogere productiviteit door alle applicaties en informatie op één centrale plek

U kunt in één oogopslag bij alles wat u nodig heeft. Alle praktische handvatten om aan de slag te kunnen gaan staan voor u klaar. Dit houdt in dat u minder tijd kwijt bent aan het schakelen tussen verschillende oplossingen.

Door de integratie met Microsoft Office 365 zijn standaard Office applicaties, zoals Outlook, opslag van documenten, SharePoint en beveiligingssoftware standaard inbegrepen. Uiteraard behoort vergaderen en chatten met Microsoft Teams ook tot de standaard mogelijkheden.

Naast de standaard mogelijkheden is de Moderne Werkplek volledig naar uw wensen in te richten en zijn er nog talloze extra mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

2. Meer aandacht voor cybersecurity

Uw bedrijfsgegevens en bestanden worden optimaal beveiligd tegen vormen van cybercriminaliteit, zoals phishing, malware en ransomware door de standaard inbegrepen beveiligingsoplossingen van Microsoft.

Daarnaast bieden wij nog een extra beveiligingsoplossing die gedrag niet meer alleen analyseert, maar ook vroegtijdig bedreigingen kan opsporen en uitschakelen. Wij zorgen voor monitoring en proactief beheer waardoor u zich kunt richten op uw corebusiness. 

3. Altijd en overal kunnen werken, op ieder apparaat

De Moderne Werkplek maakt het mogelijk om altijd en overal toegang te verkrijgen tot uw werkplek, waardoor uw medewerkers niet meer gebonden zijn aan een vaste locatie om te kunnen werken. Het draait er namelijk om dat u met de Moderne Werkplek zowel op kantoor, thuis als onderweg flexibel gebruik kunt maken van de zaken die u nodig heeft om uw werk effectief uit te voeren.

Met de Moderne Werkplek biedt u uw medewerkers een prettige en flexibele werkomgeving. Uw medewerkers hebben meer keuze hoe en waar ze willen werken, omdat zij vanaf elke locatie op ieder apparaat  bij hun werkplek kunnen.

4. Software is altijd up-to-date

Uw werkplek wordt door ons automatisch up-to-date gehouden, zodat u altijd verzekerd bent van de laatste versie van uw software.

5. Gemakkelijker en flexibel samenwerken

Medewerkers kunnen kiezen voor de meest geschikte manier van communiceren en samenwerken, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld door te bellen, video vergaderen, chatten of door contact te zoeken via sociale kanalen.

Samenwerken aan documenten gaat ook een stuk gemakkelijker en sneller met SharePoint. Opgeslagen documenten bieden de mogelijkheid om tegelijkertijd met collega’s of externe relaties aan documenten te werken. Waar uw medewerkers of externe relaties zich ook bevinden, de documenten zijn overal toegankelijk. Ook werk dat offline gedaan wordt, synchroniseert automatisch zodra er weer verbinding met het internet aanwezig is.

6. Snel aan de slag

Het is fijn om te weten dat de Moderne Werkplek binnen enkele dagen in gebruik kan worden genomen binnen uw organisatie. U maakt gebruik van alle nieuwe functies en laatste updates en kunt per maand opzeggen. Daarnaast wordt uw werkplek door ons beheerd, zodat u altijd up-to-date en goed beschermd bent.

7. Cloud printing

Het onderhouden en beheren van printservers is achterhaald en cloud printing is steeds nadrukkelijker aanwezig. Wat cloud printing dan is? Met cloud printing neemt u vanuit de cloud een service af waardoor u op ieder apparaat eenvoudig en snel kunt printen met follow-me functionaliteiten, zonder hardware matige aanpassingen van de printers. 

 

De Moderne Werkplek in het kort

De Moderne Werkplek biedt u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om de productiviteit en het werkplezier te verhogen. De online werkplek (die ook offline te benaderen is) is op basis van Microsoft technologie en draait volledig in de cloud. U krijgt de beschikking over Office 365. Zo heeft u altijd en overal toegang tot documenten, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, SharePoint en Teams.  

Uw werkplek wordt door ons beheerd, zodat u altijd up-to-date en goed beschermd bent. Dat alles voor een vast bedrag per gebruiker per maand.  Ook fijn is dat de Moderne Werkplek binnen enkele dagen in gebruik kan worden genomen. U profiteert van alle nieuwe functies en laatste updates en kunt per maand opzeggen.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl