Actueel | Blog

Blogitem afbeelding 5 voordelen van de Moderne Werkplek
Blog

5 voordelen van de Moderne Werkplek bij JDS

14-02-2022

Medewerkers die thuis willen of moeten werken, collega’s die veel onderweg zijn. Met de Moderne Werkplek bespaart u hoge ICT kosten en biedt u uw medewerkers de flexibiliteit die zij zoeken. De Moderne Werkplek is altijd en overal toegankelijk, waardoor er gemakkelijk gewerkt kan worden vanuit verschillende locaties zoals thuis, onderweg, in het buitenland of op kantoor. De Moderne Werkplek bij JDS biedt u veel voordelen, waarvan wij graag de 5 belangrijkste voordelen uitlichten.

1. Geen hoge ICT-kosten meer

Met de Moderne Werkplek werkt u volledig in de cloud op het cloudplatform van Microsoft Azure. Dit betekent dat u niet hoeft te investeren in een eigen on-premise oplossing, wat vaak hoge kosten en risico’s met zich meebrengt.

Voor de Moderne Werkplek betaalt u een vast bedrag per maand, per werkplek. De benodigde Microsoftlicenties sluiten wij voor u af. De werkplek richten wij volledig naar uw wensen in. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat er hoge onvoorziene kosten bij komen.

2. Stijging van de productiviteit

De Moderne Werkplek zorgt voor een hogere productiviteit. U kunt in één oogopslag bij alles wat u nodig heeft. Alle praktische handvatten om aan de slag te kunnen gaan staan voor u klaar. Dit houdt in dat u minder tijd kwijt bent aan het schakelen tussen verschillende oplossingen. Daarnaast is het voor medewerkers niet meer noodzakelijk om lange afstanden af te leggen om naar kantoor te komen.

3. Een hogere flexibiliteit

De Moderne Werkplek biedt u en uw medewerkers een grote mate van flexibiliteit. Het draait er namelijk om dat u met de Moderne Werkplek zowel op kantoor, thuis, in het buitenland en onderweg flexibel gebruik kunt maken van de zaken die u nodig heeft om uw werk effectief uit te voeren.

Medewerkers kunnen gemakkelijk met elkaar communiceren of aan gezamenlijke documenten werken. Het gebruik van Teams maakt het voor collega’s gemakkelijker om met elkaar te  communiceren over lopende projecten door bijvoorbeeld een videovergadering op te zetten.

Met de Moderne Werkplek biedt u uw medewerkers een prettige en flexibele werkomgeving. Uw medewerkers hebben meer keuze hoe en waar ze willen werken, omdat zij vanaf elke locatie op ieder apparaat bij hun werkplek kunnen.

4. 365 dagen per jaar een optimaal beveiligde werkplek!

Het is natuurlijk erg prettig om overal, altijd en op elk apparaat bij uw Moderne Werkplek te kunnen. Maar hoe staat het eigenlijk met de beveiliging van al uw apparaten en bedrijfsgegevens? Door middel van een aantal beveiligingsmaatregelen binnen de Microsoft 365 licenties hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. U kunt op een flexibele manier werken, wetende dat uw volledige omgeving en aangesloten apparaten goed beveiligd zijn.

Uw bedrijfsgegevens en bestanden worden optimaal beveiligd tegen vormen van cybercriminaliteit, zoals phishing, malware en ransomware door de standaard inbegrepen beveiligingsoplossingen van Microsoft. Daarnaast bieden wij nog een extra beveiligingsoplossing die gedrag niet meer alleen analyseert, maar ook vroegtijdig bedreigingen kan opsporen en uitschakelen. Met de Moderne Werkplek bent u verzekerd van een optimaal beveiligde werkplek!

 

5. Volledige back-up en controle

De Moderne Werkplek biedt u volledige back-up en controle over alle data binnen uw organisatie. Daarnaast wordt uw werkplek door ons automatisch up-to-date gehouden en bent u altijd verzekerd van de laatste versie van uw software. Ook zorgen wij voor monitoring en proactief beheer en bieden wij gebruikersondersteuning. Zo kunt u zich richten op uw corebusiness.

Wilt u meer informatie over de Moderne Werkplek? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is! 

Lees ook ons blog: Wat is de Moderne Werkplek?

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl