Actueel | Blog

Blog: Waarom aan de slag met de Moderne Werkplek?
Blog

3 redenen om te kiezen voor de Moderne Werkplek

18-07-2022

We willen allemaal tevreden en gemotiveerde medewerkers die kunnen werken op een manier die bij ze past. En het liefst niet alleen op kantoor, maar vanaf elke mogelijke locatie. Is uw organisatie al zo ingericht dat medewerkers vanuit huis, een koffietentje of bij een klant beveiligd én snel kunnen werken? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de Moderne Werkplek voor uw organisatie.

Altijd veilig werken

We begrijpen als geen ander dat het een must is om veilig te kunnen werken. Niet alleen op kantoor, maar ook buiten de deur. Met de Moderne Werkplek heeft u geen zorgen. Want werken in de Moderne Werkplek betekent veilig werken. We zorgen ervoor dat alle bedrijfsgegevens en bestanden optimaal beveiligd worden tegen cybercriminaliteit. Denk aan phising, malware en ransomware. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Een extra beveiligingsoplossing die bedreigingen vroegtijdig opspoort en beveiligt.
  • Volledige back-up en controle over alle data.
  • Altijd een up-to-date werkplek.
  • Monitoring en proactief beheer.
  • Gebruiksondersteuning.

Verhoging van de werkproductiviteit

De werkproductiviteit van medewerkers wordt aanzienlijk verhoogd doordat medewerkers in één systeem alles bij de hand hebben, zonder te hoeven switchen van verschillende applicaties. Medewerkers kunnen altijd en overal digitaal met elkaar samenwerken en zijn flexibel in de keuze van apparaten, apps én werkplek.

De Moderne Werkplek biedt opgeslagen documenten in de cloud. Zo kunnen (externe) collega’s tegelijkertijd aan documenten werken. De online samenwerking met interne- en externe relaties wordt op deze manier geoptimaliseerd.


De vrijheid van werken waar u maar wilt

De derde reden om te kiezen voor werken in de Moderne Werkplek: u biedt medewerkers de mogelijkheid om te werken waar ze maar willen. Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot de werkplek en systemen, waardoor ze niet meer gebonden zijn aan een vaste locatie. 

Bent u overtuigd om de Moderne Werkplek voor uw organisatie in te zetten? Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen, we helpen u graag.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl