Onlinewerkplek door JDS smart IT solutions 
Een online werkplek: wat betekent het?

Een online werkplek is het creëren van een werkomgeving die volledig online staat. Bestanden, mails, software en beeldmateriaal staan niet meer op uw laptop of computer, maar worden online beheerd én beveiligd. De online werkplek is altijd en overal te bereiken met één login. Dit maakt het mogelijk om op verschillende locaties uw werkzaamheden uit te voeren: ideaal voor elke organisatie die op zoek is naar het bieden van flexibiliteit aan zijn medewerkers. Een online werkplek is tegenwoordig steeds populairder.

Volledige controle
Opslag & back-up
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Veilige online werkplek

Een online werkplek is veilig, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U maakt namelijk verbinding met een online server in plaats van een lokale computer of lokale laptop. Op de server staan alle gegevens die u nodig heeft om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. U kunt dus nog steeds gebruik maken van applicaties, beeldmateriaal en schijven om efficiënt te kunnen werken. Het enige verschil is dat alles in een online werkomgeving staat en het niet meer lokaal is opgeslagen. Is uw laptop gestolen of bent u deze verloren? Natuurlijk is dit meer dan vervelend, maar uw belangrijke bestanden en bedrijfsgegevens liggen niet op straat omdat dit allemaal in een online omgeving is opgeslagen. Een groot voordeel voor veel bedrijven.

Online werkplek in de cloud?

We creëren voor u een online werkplek in de cloud. De werkplek wordt volledig beheerd door ons als serviceverlener en is bereikbaar via internet. De werkplek wordt geprojecteerd op het device dat u op dat moment wilt gebruiken: een laptop, een computer of zelfs een iPad. Online werken in de cloud betekent altijd en overal toegang tot uw werkplek. We kunnen de werkplek geheel naar uw wens inrichten. We bieden een uitgebreid aanbod applicaties in de cloud, zodat het werken voor u makkelijker wordt gemaakt. Denk o.a. aan applicaties zoals:

 • Office applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Publisher
 • Outlook

 

   • OneDrive
   • SharePoint
   • Microsoft Defender

   Voordelen werken in de cloud

   Een online werkplek, ook wel werken in de cloud, biedt veel voordelen voor organisaties. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

   • Altijd en overal toegang tot uw werkplek;
   • Makkelijk meegroeien met uw organisatie: een clouddienst is schaalbaar waardoor u uw organisatie gemakkelijk aan groei of krimp kan aanpassen;
   • Geen onderhoud, de software wordt namelijk automatisch bijgewerkt;
   • 24/7 support van onze eigen storingsdienst;
   • Een veilige (online) werkplek;
   • Geen investeringen in hardware;
   • Vast maandbedrag (en maandelijks aanpasbaar);
   • Hogere tevredenheid bij medewerkers doordat medewerkers de vrijheid hebben om naast kantoor op andere plekken werkzaamheden te verrichten.   4
   1
   3
   2

   Aan de slag?

   Wilt u meer weten over een online werkplek? JDS smart IT solutions helpt en adviseert u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies, we vertellen u graag wat mogelijk is.

   contact

   • vast bedrag per maand
   • optimale beveiliging
   • volledige back-up en controle
   • monitoring en actief beheer 
   • werken vanaf elke locatie, op elk device
   • mogelijkheid tot 24x7 support

   Andere diensten van JDS

   Moderne Werkplek

   Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

   Security

   Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

   (hybride) cloudoplossingen

   Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

   ICT-Beheer

   Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

   Adres

   Keizersveld 25
   5803 AM Venray

   Postbus 450
   5800 AL Venray

   Contact

   Openingstijden:

   Ma-Do: 8:00 - 17:30
   Vrij: 8:00 - 16:30

   +31 (0)478 585 457

   contact@jds.nl