Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Klik dan op inschrijven.

Inschrijven

Zorgeloos aan het werk
Met een optimale beveiliging

Digitale beveiliging van uw organisatie is voor ons vanzelfsprekend. Dagelijks zijn er nieuwe bedreigingen zoals virussen, malware en ransomware. Internetcriminelen worden steeds slimmer en de gevolgen van cybercriminaliteit hebben meer impact.

Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

Een goede beveiliging bestaat uit verschillende lagen die goed op elkaar moeten worden afgestemd. Uiteraard zijn een firewall, een spamfilter en antivirus standaard vereisten. Maar wellicht is voor uw bedrijf MFA (meervoudige verificatie) en een VPN-verbinding essentieel. Gevraagd en ongevraagd geven wij advies over de juiste beveiliging van uw bedrijf zodat u zorgeloos aan het werk kunt.

Benieuwd of uw bedrijf digitaal goed beveiligd is? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten?

Neem contact op

Lejos Schouwenberg

Sales Manager
+31 (0)478 531443

Sales Manager Lejos Schouwenberg van JDS bedrijfsautomatisering op de pagina van Managed Services en Security

een zorgeloze omgeving

onze services

Firewall

Een firewall beschermt uw organisatie tegen indringers. Het hebben van een goede firewall is een must-have. Wij richten bedrijfsnetwerken in met Fortigate firewalls. Dit zijn de Next Generation Firewalls. Deze apparaten bieden een complete set aan veiligheidsmaatregelen die hoog aangeschreven staan in onafhankelijke onderzoeken. De firewalls zijn in gebruiksgemak, mogelijkheden, veiligheid en betaalbaarheid een van de beste, zo niet de beste.

Endpoint protection

Endpoint protection controleert of externe apparaten, die een connectie met het bedrijfsnetwerk willen maken, voldoen aan de geldende beveiligingsvoorwaarden. Voldoen ze daar niet aan, dan wordt er ook geen verbinding gemaakt. Zo voorkomt u dat ongewenste spyware, malware, virussen en andere malafide software toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk en daar schade aanrichten. Zo is de beveiliging van uw kostbare gegevens veiliggesteld.

Back-up

Het kwijtraken van bestanden, e-mail of andere gevoelige data kan worden voorkomen door het maken van betrouwbare en complete back-ups. In geval van storingen is het van groot belang om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Door het configureren van geautomatiseerde back-ups kunnen we het risico op dataverlies zo klein mogelijk maken. Hoe uitgebreider de back-up, hoe beter. De beste back-up bevat naast de documenten en e-mail ook het besturingssysteem van de werkplek.

Meervoudige verificatie (MFA)

Meervoudige verificatie is een proces waarbij gebruikers tijdens het aanmeldproces om een aanvullende vorm van identificatie wordt gevraagd, zoals het invoeren van een code op hun mobiele telefoon of het uitvoeren van een vingerafdrukscan. Zo voorkomt u dat indringers zich in uw netwerk infiltreren.

IT-security

Om de kans op een cyberaanval zo klein mogelijk te maken is het verstandig om er zeker van te zijn dat uw beveiliging op orde is. Door het optimaliseren van de beveiliging verkleint u de kansen op een cyberaanval aanzienlijk. Het maakt niet uit hoe groot de organisatie is, criminelen kijken namelijk eerst waar ze binnen kunnen komen, daarna kijken ze naar wat er te halen valt. Ook voor kleinere bedrijven kan een cyberaanval desastreus zijn en mogelijk voor onherstelbare schade zorgen.

  • complete beveiligingsoplossingen
  • vroegtijdige detectie en uitschakeling van bedreigingen
  • volledige backups en actieve controle
  • gevraagd en ongevraagd beveiligingsadvies

Tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Golfbad Oss
Volksuniversiteit Venlo
Porsche
Martin Cuypers
Meulenkamp advocaten

Bent u al optimaal beveiligd?

Wij helpen u graag om samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw IT-security.

offerte@jds.nl +31(0)478 531443

Sales Manager Lejos Schouwenberg van JDS bedrijfsautomatisering op de pagina van Managed Services en Security onderaan

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl