Voordelen van de Moderne Werkplek

Als passende oplossing voor uw organisatie

We leven in een tijd waarin veel van ons wordt gevraagd. Flexibiliteit, snelheid en beschikbaarheid zijn daarbij belangrijke termen. Maar zeker zo belangrijk is veiligheid. Om dat allemaal te combineren in een werkplek levert JDS bedrijfsautomatisering een complete oplossing, de Moderne Werkplek! Een werkplek gebaseerd op technieken van de marktleider in de IT-wereld: Microsoft.

Inclusief hardware

Om onze service nog vollediger te maken kan de Moderne Werkplek ingericht en geleverd worden met een laptop of PC met diverse opties. Extra opties kunnen bijvoorbeeld extra schermen of een docking station zijn. Deze werkstations worden door ons volledig ingericht. Daarbij worden ook diverse softwareapplicaties en updates meegenomen. Al met al hoeft u nergens meer aan te denken en kunt u zich bezig houden met uw corebusiness. Samen maken we afspraken over het service-level en mate van beschikbaarheid van onze helpdesk, mochten er zich problemen voordoen.

Per maand betaald u een all-inprijs voor de Moderne Werkplek, eventueel met hardware.

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. Onze Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing. 

Groot scala aan voordelen

  • ICT zonder grote investeringen;
  • volledig automatische installatie op locatie;
  • snelle en eenvoudige herinstallatie na storing of bij aanschaf van een nieuwe laptop/PC;
  • support op afstand, inclusief SLA;
  • geavanceerde beveiliging, o.a. MFA, antivirus en anti-spamfilter;
  • volledige back-up en restore zonder beperkingen (maximaal 7 jaar).

De onderdelen van de Moderne Werkplek

Microsoft 365

Met Microsoft 365 beschikt u altijd over de meest recente versie van onder andere Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Daarnaast heeft u ook toegang tot OneDrive, Power BI, SharePoint en Planner. En natuurlijk Microsoft Teams: dé plek voor online samenwerken.

Optimale security

Geef hackers, virussen, malware en ransomware geen kans. Een optimale security beschermt organisaties en de medewerkers tegen de kwaadwillende in deze wereld.

Microsoft Defender

Waar Defender, het Anti-Virus pakket van Microsoft, tot voor kort alleen jacht maakte op bekende malware, doet Advanced Threat Protection juist het tegenovergestelde. Het detecteert malware die nog niet bekend is en probeert dit uit te schakelen.

Microsoft Bitlocker

Verlies van een laptop of USB stick is al vervelend genoeg. Het verlies van data is nog veel vervelender. Bitlocker beschermt uw gevoelige data zodat deze niet te gebruiken is zonder de bijhorende beveiligingssleutel.

Multi-Factor Authentication (MFA)

Meervoudige verificatie is een proces waarbij gebruikers tijdens het aanmeldproces om een aanvullende vorm van identificatie wordt gevraagd, zoals het invoeren van een code op hun mobiele telefoon of het uitvoeren van een vingerafdrukscan. 

Als u alleen een wachtwoord gebruikt om gebruikers te verifiëren, is dit een onveilige aanvalsvector. Als het wachtwoord zwak is of elders is weergegeven, is het dan wel echt de gebruiker die zich met de gebruikersnaam en wachtwoord aanmeldt, of is het een aanvaller? Wanneer u een tweede vorm van verificatie vereist, neemt de beveiliging toe omdat deze aanvullende factor niet eenvoudig door een aanvaller kan worden verkregen of gedupliceerd.

Conditional Access

De identiteit van medewerkers als controle. Met voorwaardelijke toegang heeft u de mogelijkheid om identiteiten, apparaten, apps, gegevens en risicosignalen te verifiëren voordat u toegang tot uw bestanden toestaat.

Volledige back-up en controle

Bestanden of e-mails kwijt in Exchange Online, Microsoft OneDrive for Business of Microsoft SharePoint? Uw data gaat nooit verloren en is snel weer in uw bezit. Onbeperkt en zelfs tot 7 jaar terug. Wij controleren en monitoren uw backups.

JDS Support

Wijzigingen, storingen, updates en crisisbeheer behoort tot de standaard in de moderne werkplek. En dat tijdens en na kantooruren, terwijl wij continu applicaties en beveiliging updaten.

In control met Intune

In één overzicht beheer en controle over alle apparaten binnen de organisatie en de bedrijfsdata die erop staat.

Snelle inrichting met Auto Pilot

Snel een werkplek inrichten maakt organisaties flexibel. Met Auto Pilot kunnen onze specialisten op afstand een werkplek snel en eenvoudig inrichten en uitrollen. Dat geldt zowel voor bestaande als nieuwe apparatuur.

E-mail handtekening

Altijd dezelfde e-mailhandtekening vanaf ieder device? Met Exclaimer maak, deel en beheert u ze voor iedere medewerker vanuit één applicatie.

Extra applicaties

Microsoft 365 zit vol met handige applicaties die voor elke gebruiker waardevol zijn in het dagelijkse werk. Maak zelf handige formulieren met Forms, of handige programma’s met Power Apps. En dat alles in één platform.

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl