Moderne werkplek: waarom u niet zonder kunt in de toekomst
Wat is de moderne werkplek?

De moderne werkplek maakt het voor medewerkers mogelijk om vanaf elke gewenste locatie op een veilige manier te werken. Werken vanuit huis of een externe locatie is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, waardoor een moderne werkplek steeds belangrijker begint te worden. Een moderne werkplek creëert een omgeving waarin medewerkers optimaal kunnen (samen)werken.

Volledige controle
Opslag & back-up
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

De voordelen van een moderne werkplek

De moderne werkplek kent vele voordelen. Het biedt organisaties de mogelijkheid om alle gegevens op één centrale en veilige locatie op te slaan, waardoor medewerkers gemakkelijker, sneller en flexibeler toegang krijgen en te werk kunnen gaan. Medewerkers zijn mobieler en hebben altijd toegang tot de nieuwste versies met een volledige back-up en moderne software die altijd up-to-date is. JDS smart IT solutions biedt organisaties de mogelijkheid om op het cloudplatform Microsoft Azure te werken: we verzorgen de complete installatie, inrichting en beheer en zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een optimaal beveiligde werkplek tegen een vast bedrag per maand.

Verbeter de samenwerking met collega’s

Een van de andere voordelen van de moderne werkplek is dat de onderlinge samenwerking met collega’s sterk wordt verbeterd. Door gebruik te maken van Microsoft Teams kunnen medewerkers onderling gemakkelijk met elkaar in contact blijven en op een veilige manier gegevens met elkaar delen. De mogelijkheden met Microsoft Teams:

 • Stuur elkaar gemakkelijk berichten in de chat.
 • Vergaderen vanaf elke locatie.
 • Bellen met collega’s.
 • Deel veilig gegevens met elkaar.
 • Werk samen in de verschillende Teams kanalen.

Daarnaast kunnen medewerkers ook extern beter en gemakkelijker samenwerken.

    De inbegrepen applicaties

    De moderne werkplek bestaat uit verschillende applicaties, deze hebben allemaal een andere functie maar dienen allemaal één doel: het dient de werkzaamheden binnen uw organisatie makkelijker te maken. Elke medewerker krijgt toegang tot de applicaties, maar niet toegang tot alle inhoud. Aan de hand van ingestelde toegangsrechten kunnen gegevens worden afgeschermd. JDS smart IT solutions biedt, als Microsoft 365 specialist, u toegang tot de meest gebruikte Microsoft Office 365 applicaties, denk aan:

    • Office applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Publisher
    • Outlook
    • OneDrive
    • SharePoint
    • Microsoft Defender

    Microsoft zorgt ervoor dat uw medewerkers alle applicaties bij de hand hebben om hun werk op een gedegen manier uit te voeren.

     

    1
    2
    3
    4

    Aan de slag?

    Wilt u meer weten over de moderne werkplek? Wilt u graag deskundig advies van een van onze medewerkers? JDS smart IT solutions helpt en adviseert u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag wat mogelijk is.

    contact

    • vast bedrag per maand
    • optimale beveiliging
    • volledige back-up en controle
    • monitoring en actief beheer 
    • werken vanaf elke locatie, op elk device
    • mogelijkheid tot 24x7 support

    Andere diensten van JDS

    Moderne Werkplek

    Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

    Security

    Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

    (hybride) cloudoplossingen

    Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

    ICT-Beheer

    Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk.

    Adres

    Keizersveld 25
    5803 AM Venray

    Postbus 450
    5800 AL Venray

    Contact

    Openingstijden:

    Ma-Do: 8:00 - 17:30
    Vrij: 8:00 - 16:30

    +31 (0)478 585 457

    contact@jds.nl