JDS
Stories

referentie

Keulen Automateriaal | referentie

referentie

Rob Keulen

Het eerste contact tussen Keulen Automateriaal en JDS is gelegd via de business club van VVV-Venlo. Toen Keulen Automateriaal vervolgens op zoek ging naar een nieuwe automatiseerder, was een gesprek met JDS een logische keuze. “Het contact verliep netjes, open en eerlijk. Ze hebben een duidelijk en goed advies gegeven waarbij wij een goed gevoel kregen”, vertelt Rob Keulen.

Sindsdien heeft Keulen Automateriaal uitgebreid met twee extra vestigingen, waarbij alle automatisering, software, onderhoud en monitoring door JDS is opgepakt. “Als dat eruit ligt, hebben we echt een probleem. Dan kunnen wij niks meer”, geeft Rob aan. “Gelukkig zijn de lijntjes kort en heb je zo iemand aan de telefoon.”

Inmiddels werkt Keulen Automateriaal met een hybride oplossing, waarbij ze gedeeltelijk met een fysieke server in-house werken en gedeeltelijk in de cloud. “Denk dat je er niet meer onderuit komt over een paar jaar, volledig werken in de cloud”, zegt Rob. 

De firma JDS is een zeer goed bedrijf. Wij hebben onze servers en complete ICT bij hen draaien. Ze communiceren zeer goed en duidelijk, als wij vragen hebben reageren ze snel en deskundig en het wordt goed opgepakt allemaal. Zeer net bedrijf. Zeker het aanraden waard om mee samen te werken. Bij JDS zijn je gegevens en je toekomst plannen in goede handen. Ze denken met elk vraag stuk mee. JDS is zeer professioneel bedrijf. Goede kennis en ondersteuning.

“JDS in drie woorden: betrouwbaar, goede kwaliteit en korte lijnen”, aldus Rob Keulen.

Terug naar JDS Stories

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl