JDS
Stories

referentie

Golfbad Oss | referentie

referentie

John Strik

“Prettig, is het eerste wat in me opkomt”, antwoordt John Strik van Golfbad Oss op de vraag met welke drie woorden hij JDS zou omschrijven. “Open en toegankelijk”, voegt hij er vervolgens aan toe.

Daarnaast vindt John dat het de rol van JDS is om voor te lichten en te adviseren. “Daar vertrouw ik ook op, dat ze mij vanuit zichzelf op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen”, geeft hij aan. “Net als met nieuwe dingen zoals telefonie, dat is iets wat we nu ook afnemen.”

Over een Cloud-oplossing is ook gesproken, aangezien Hosted IP-telefonie opgenomen werd, maar voor nu is een hybride oplossing voldoende. Onlangs is tevens het gehele zwembad voorzien van draadloos internet, dus Golfbad Oss kan voorlopig vooruit. Hierin is een goede beveiliging ook aan de orde: “Het wordt steeds belangrijker, beveiliging. Ook verzekeringen leggen er steeds meer nadruk op, het is iets dat jaarlijks terugkomt.”

Een slechte ervaring hebben ze al achter de rug. John vertelt: “Afgelopen zomer hebben we het meegemaakt dat er iets mis ging. Gelukkig konden we de volgende dag gewoon weer werken. Het enige wat we verloren waren, waren een aantal Word-bestandjes van die dag. Nou als dat het enige is.”

Hoe lang Golfbad Oss al samenwerkt met JDS zou hij niet durven zeggen. “Dat is al van voor mijn tijd. Maar ik heb ze sinds mijn komst alleen maar zien groeien”, vertelt John. “Toch blijft het contact altijd informeel, wat ik persoonlijk erg plezierig vind. Je hoeft maar iets te vragen en het gebeurt. Er zijn maar weinig woorden voor nodig om elkaar te begrijpen, die vertrouwensband vind ik erg prettig.”

Terug naar JDS Stories

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl