JDS biedt
uitgebreide ICT-automatisering

JDS bedrijfsautomatisering heeft ruim 35 jaar ervaring in ICT-automatisering, ongeacht de bedrijfstak waarin u zich bevindt. We hebben onze eigen unieke kijk op ICT-automatisering en een doelgerichte aanpak. We verzorgen hiermee diverse diensten en allround oplossingen voor onze klanten.

Mogelijkheid verschillende devices
Volledige ontzorging
Vast bedrag per maand
Gevraagd en ongevraagd advies

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

IT-bedrijf

Voor het MKB

Wat zijn uw wensen? Op welke manier kunnen wij u het beste ondersteunen in uw automatisering? Deze essentiële vragen zijn voor ons als ICT-bedrijf van belang om het beste maatpak te vinden voor uw IT-omgeving. JDS bedrijfsautomatisering is uw ICT-partner die voor u klaarstaat. Met onze specialistische kennis zorgen we ervoor dat uw systemen altijd werken.

IT-beheer

JDS bedrijfsautomatisering

Wilt u graag uw ICT-beheer uitbesteden, maar weet u niet wat hieronder valt of hoe dit werkt? Geen enkel probleem.

JDS bedrijfsautomatisering zorgt ervoor dat uw IT-omgeving volledig voor u werkt en dat daarnaast ook alles systemen naar behoren werken. Loopt u zelf wel eens tegen problemen aan? Of weet u soms niet hoe u bepaalde diensten moet uitvoeren? Geef uw IT-beheer uit handen en leg uw focus weer op uw core business. Bij JDS bedrijfsautomatisering doen wij dan voor u waar wij gespecialiseerd in zijn.

Lees hier meer over

1
2
3
4

IT-oplossingen

JDS bedrijfsautomatisering kijkt naar wat bij uw bedrijfsomgeving past. Een traditionele oplossing of een Cloud oplossing, wij hebben uitgebreide kennis én ervaring om voor u een oplossing op maat aan te bieden. Door samen de verbinding te zoeken en in gesprek te gaan met elkaar, kunnen wij met onze ICT-oplossingen zorgen dat uw IT werkt en uiteraard ook blijft werken.

Lees meer

  • mogelijkheid verschillende devices
  • volledige ontzorging
  • vast bedrag per maand
  • gevraagd en ongevraagd advies

IT-diensten

Voor het MKB

Bij JDS bedrijfsautomatisering zijn we gespecialiseerd in alle IT-dienstverlening rondom uw devices. Denk hierbij aan laptop, desktops, tablets en smartphones. Met onze IT-dienstverlening kunnen we u volledig ontzorgen en is geen enkel IT-vraagstuk voor ons een probleem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat onze IT-dienstverlening de oplossing biedt voor uw vragen.

Lees hier meer over

Andere diensten van JDS

Firewall

Een firewall beschermt uw organisatie tegen indringers. Het hebben van een goede firewall is een must-have. Wij richten bedrijfsnetwerken in met Fortigate firewalls. Dit zijn de Next Generation Firewalls. Deze apparaten bieden een complete set aan veiligheidsmaatregelen die hoog aangeschreven staan in onafhankelijke onderzoeken. De firewalls zijn in gebruiksgemak, mogelijkheden, veiligheid en betaalbaarheid een van de beste, zo niet de beste.

Endpoint protection

Endpoint protection controleert of externe apparaten, die een connectie met het bedrijfsnetwerk willen maken, voldoen aan de geldende beveiligingsvoorwaarden. Voldoen ze daar niet aan, dan wordt er ook geen verbinding gemaakt. Zo voorkomt u dat ongewenste spyware, malware, virussen en andere malafide software toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk en daar schade aanrichten. Zo is de beveiliging van uw kostbare gegevens veiliggesteld.

Back-up

Het kwijtraken van bestanden, e-mail of andere gevoelige data kan worden voorkomen door het maken van betrouwbare en complete back-ups. In geval van storingen is het van groot belang om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Door het configureren van geautomatiseerde back-ups kunnen we het risico op dataverlies zo klein mogelijk maken. Hoe uitgebreider de back-up, hoe beter. De beste back-up bevat naast de documenten en e-mail ook het besturingssysteem van de werkplek.

Meervoudige verificatie (MFA)

Meervoudige verificatie is een proces waarbij gebruikers tijdens het aanmeldproces om een aanvullende vorm van identificatie wordt gevraagd, zoals het invoeren van een code op hun mobiele telefoon of het uitvoeren van een vingerafdrukscan. Zo voorkomt u dat indringers zich in uw netwerk infiltreren.

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl