JDS biedt
uitgebreide ICT-automatisering

JDS bedrijfsautomatisering heeft ruim 35 jaar ervaring in ICT-automatisering, ongeacht de bedrijfstak waarin u zich bevindt. We hebben onze eigen unieke kijk op ICT-automatisering en een doelgerichte aanpak. We verzorgen hiermee diverse diensten en allround oplossingen voor onze klanten.

IT-bedrijf

Wat zijn uw wensen? Op welke manier kunnen wij u het beste ondersteunen in uw automatisering? Deze essentiële vragen zijn voor ons als ICT-bedrijf van belang om het beste maatpak te vinden voor uw IT-omgeving. JDS bedrijfsautomatisering is uw ICT-partner die voor u klaarstaat. Met onze specialistische kennis zorgen we ervoor dat uw systemen altijd werken.

IT-beheer

Wilt u graag uw ICT-beheer uitbesteden, maar weet u niet wat hieronder valt of hoe dit werkt? Geen enkel probleem.

JDS bedrijfsautomatisering zorgt ervoor dat uw IT-omgeving volledig voor u werkt en dat daarnaast ook alles systemen naar behoren werken. Loopt u zelf wel eens tegen problemen aan? Of weet u soms niet hoe u bepaalde diensten moet uitvoeren? Geef uw IT-beheer uit handen en leg uw focus weer op uw core business. Bij JDS bedrijfsautomatisering doen wij dan voor u waar wij gespecialiseerd in zijn.

IT-diensten

Bij JDS bedrijfsautomatisering zijn we gespecialiseerd in alle IT-dienstverlening rondom uw devices. Denk hierbij aan laptop, desktops, tablets en smartphones. Met onze IT-dienstverlening kunnen we u volledig ontzorgen en is geen enkel IT-vraagstuk voor ons een probleem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat onze IT-dienstverlening de oplossing biedt voor uw vragen.

Meer weten?

Neem contact op

Julian Hendriks

Managing Director
+31 (0)478 531443

Julian Hendriks - Managing Director

IT-oplossingen

JDS bedrijfsautomatisering kijkt naar wat bij uw bedrijfsomgeving past. Een traditionele oplossing of een Cloud oplossing, wij hebben uitgebreide kennis én ervaring om voor u een oplossing op maat aan te bieden. Door samen de verbinding te zoeken en in gesprek te gaan met elkaar, kunnen wij met onze ICT-oplossingen zorgen dat uw IT werkt en uiteraard ook blijft werken.

  • mogelijkheid verschillende devices
  • volledige ontzorging
  • vast bedrag per maand
  • gevraagd en ongevraagd advies

tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Porsche
Golfbad Oss
Martin Cuypers
Meulenkamp
Verstraaten Express
Volksuniversiteit Venlo

IT uitbesteden

Een goed ingerichte IT-omgeving is ontzettend belangrijk en onmisbaar voor een organisatie. Welke IT vraag u ook heeft, JDS bedrijfsautomatisering regelt het graag voor u. Met onze ruime ervaring kunt u met een vertrouwd gevoel uw ICT-diensten uitbesteden aan JDS bedrijfsautomatisering. Voor een vast bedrag per maand staan we te allen tijde voor u klaar.

offerte@jds.nl +31(0)478 531443

Julian Hendriks - Managing Director

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl