JDS biedt
uitgebreide ICT-automatisering

JDS smart IT solutions heeft ruim 37 jaar ervaring in ICT-automatisering, ongeacht de bedrijfstak waarin u zich bevindt. We hebben onze eigen unieke kijk op ICT-automatisering en een doelgerichte aanpak. We verzorgen hiermee diverse diensten en allround oplossingen voor onze klanten.

Mogelijkheid verschillende devices
Volledige ontzorging
Vast bedrag per maand
Gevraagd en ongevraagd advies

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

IT-bedrijf

Voor het MKB

Wat zijn uw wensen? Op welke manier kunnen wij u het beste ondersteunen in uw automatisering? Deze essentiële vragen zijn voor ons als ICT-bedrijf van belang om het beste maatpak te vinden voor uw IT-omgeving. JDS smart IT solutions is uw ICT-partner die voor u klaarstaat. Met onze specialistische kennis zorgen we ervoor dat uw systemen altijd werken.

IT-beheer

JDS smart IT solutions 

Wilt u graag uw ICT-beheer uitbesteden, maar weet u niet wat hieronder valt of hoe dit werkt? Geen enkel probleem.

JDS smart IT solutions zorgt ervoor dat uw IT-omgeving volledig voor u werkt en dat daarnaast ook alles systemen naar behoren werken. Loopt u zelf wel eens tegen problemen aan? Of weet u soms niet hoe u bepaalde diensten moet uitvoeren? Geef uw IT-beheer uit handen en leg uw focus weer op uw core business. Bij JDS smart IT solutions doen wij dan voor u waar wij gespecialiseerd in zijn.

Lees hier meer over

1
2
3
4

IT-oplossingen

JDS smart IT solutions kijkt naar wat bij uw bedrijfsomgeving past. Een traditionele oplossing of een Cloud oplossing, wij hebben uitgebreide kennis én ervaring om voor u een oplossing op maat aan te bieden. Door samen de verbinding te zoeken en in gesprek te gaan met elkaar, kunnen wij met onze ICT-oplossingen zorgen dat uw IT werkt en uiteraard ook blijft werken.

Lees meer

  • mogelijkheid verschillende devices
  • volledige ontzorging
  • vast bedrag per maand
  • gevraagd en ongevraagd advies

IT-diensten

Voor het MKB

Bij JDS smart IT solutions zijn we gespecialiseerd in alle IT-dienstverlening rondom uw devices. Denk hierbij aan laptop, desktops, tablets en smartphones. Met onze IT-dienstverlening kunnen we u volledig ontzorgen en is geen enkel IT-vraagstuk voor ons een probleem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat onze IT-dienstverlening de oplossing biedt voor uw vragen.

Lees hier meer over

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk.

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl