IT-oplossingen voor bedrijven
door smart IT solutions 

JDS smart IT solutions biedt al meer dan 37 jaar ICT-oplossingen aan het MKB. JDS denkt mee in slimme ICT-oplossingen ongeacht de bedrijfstak. U kunt bij ons terecht voor o.a. de Moderne Werkplek, cloudoplossingen, IT-Security, internetverbindingen en VoIP telefonie. Tegen welk probleem u ook aanloopt, we denken graag met u mee en bieden voor u de oplossing.

We garanderen stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. Onze slimme tools houden 24 uur per dag toezicht op de updates van uw systemen.

software en hardware
cloud
security
telefonie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Moderne Werkplek

hybride cloudoplossing

Met de Moderne Werkplek bieden we de mogelijkheid om te werken in de cloud. Onze cloudoplossing kan voor veel bedrijven een uitkomst bieden. Dit biedt een hoop voordelen, denk hierbij aan snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het cloud advies wat wij klanten altijd geven is om bij ons meer informatie op te vragen, zodat we u kunnen voorzien van een deskundig en op maat cloudoplossing.

JDS bedrijfsautomatisering bv, uw partner in ICT

Ruim 37 jaar expertise

In IT-Security

Een veilige en stabiele IT-omgeving is voor uw bedrijf van belang. We leveren ICT-oplossingen aan het MKB. We gaan graag met u in gesprek. Samen kijken we naar uw bedrijfssituatie en toekomstplannen. Onze ICT-oplossingen zijn flexibel en groeien mee met uw bedrijf.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Internetverbindingen en VoIP telefonie

Een snelle internetverbinding is tegenwoordig essentieel. We kunnen namelijk niet meer zonder internet. JDS levert internetverbindingen via glasvezel of koper. De connectie met het internet zien we als een integraal onderdeel van onze dienstverlening. We bieden ook telefonieoplossingen zoals VoIP telefonie. Waarom VoIP? Met onze hosted VoIP diensten bent u optimaal bereikbaar voor uw klanten. Daarnaast kunnen medewerkers via hun mobiele telefoon vanaf thuis bellen met het nummer van de zaak.

Lees meer

  • Moderne Werkplek
  • Beveiligingsoplossingen
  • Internet
  • Telefonie
  • Cloudoplossingen

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl