IT-oplossingen voor bedrijven
door JDS

JDS bedrijfsautomatisering biedt al meer dan 35 jaar ICT-oplossingen aan het MKB. JDS denkt mee in slimme ICT-oplossingen ongeacht de bedrijfstak. U kunt bij ons terecht voor o.a. de Moderne Werkplek, cloudoplossingen, IT-Security, internetverbindingen en VoIP telefonie. Tegen welk probleem u ook aanloopt, we denken graag met u mee en bieden voor u de oplossing.

We garanderen stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. Onze slimme tools houden 24 uur per dag toezicht op de updates van uw systemen.

Moderne Werkplek

Met de Moderne Werkplek bieden we de mogelijkheid om te werken in de cloud. Onze cloudoplossing kan voor veel bedrijven een uitkomst bieden. Dit biedt een hoop voordelen, denk hierbij aan snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het cloud advies wat wij klanten altijd geven is om bij ons meer informatie op te vragen, zodat we u kunnen voorzien van een deskundig en op maat cloudoplossing.

IT-Security

Een veilige en stabiele IT-omgeving is voor uw bedrijf van belang. We leveren ICT-oplossingen aan het MKB. We gaan graag met u in gesprek. Samen kijken we naar uw bedrijfssituatie en toekomstplannen. Onze ICT-oplossingen zijn flexibel en groeien mee met uw bedrijf.

Meer weten?

Neem contact op

Julian Hendriks

Managing Director
+31 (0)478 531443

Julian Hendriks - Managing Director

Internetverbindingen en VoIP telefonie

Een snelle internetverbinding is tegenwoordig essentieel. We kunnen namelijk niet meer zonder internet. JDS levert internetverbindingen via glasvezel of koper. De connectie met het internet zien we als een integraal onderdeel van onze dienstverlening. We bieden ook telefonieoplossingen zoals VoIP telefonie. Waarom VoIP? Met onze hosted VoIP diensten bent u optimaal bereikbaar voor uw klanten. Daarnaast kunnen medewerkers via hun mobiele telefoon vanaf thuis bellen met het nummer van de zaak.

  • Moderne Werkplek
  • Beveiligingsoplossingen
  • Internet
  • Telefonie
  • Cloudoplossingen

tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Porsche
Golfbad Oss
Martin Cuypers
Meulenkamp
Verstraaten Express
Volksuniversiteit Venlo

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl