Altijd verbonden
Internet & telefonie

Iedere organisatie heeft een stabiele en snelle internet verbinding nodig. Dit is een levensader die essentieel is voor een continu bedrijfsproces. JDS bedrijfsautomatisering levert internetverbindingen via glasvezel of koper. De connectie met het internet zien wij als een integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Daarnaast bieden wij telefonie oplossingen zoals hosted VoIP telefonie. Door gebruik te maken van deze hosted VoIP diensten bent u optimaal bereikbaar voor uw klanten en leveranciers. Een van de vele voordelen is dat medewerkers ook via hun mobiele telefoon vanaf hun thuiskantoor kunnen bellen met het nummer van de zaak

Hosted VoIP telefonie is flexibel en schaalbaar en kan dus meegroeien met uw organisatie. Gezien het belang van optimale bereikbaarheid bij hosted VoIP telefonie verzorgen wij verschillende diensten voor het beheer ervan. Indien er een probleem optreedt, rapporteren onze tools dit meteen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten?

Neem contact op

Julian Hendriks

Managing Director
+31 (0)478 531443

Julian Hendriks - Managing Director

Zakelijk communiceren

Onze oplossingen