ICT in de zorg sector

ICT in de zorg, oftewel de toepassing van informatietechnologie in de gezondheidszorg. De ICT in de zorg heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke transformatie ondergaan. Deze revolutie heeft de manier waarop zorgverleners hun diensten aanbieden en patiënten zorg ontvangen ingrijpend veranderd.

Steeds meer zorginstellingen maken gebruik van geavanceerde technologieën om de efficiëntie te verhogen. Zo wordt de kwaliteit van de zorg verbetert en patiënten beter geholpen. Van elektronische patiëntendossiers (EPD's) tot telemedicine en geavanceerde data-analyse. ICT heeft de deuren geopend naar een wereld van mogelijkheden in de gezondheidszorg.

Volledige controle
Opslag & back-up
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Uw partner in ICT

ICT-oplossingen voor de zorg

Door een werkplek in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot de werkplek.

 • Microsoft 365
 • Hybride werkplek (moderne werkplek)
 • Hosting Uniserver

Bent u op zoek naar een stabiele, veilige en snelle ICT-oplossing?

 • Systeem- en netwerkbeheer
 • 24/7 bereikbaarheid
 • Microsoft-licenties
 • Projectondersteuning
 • Hardware & Software

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken.

Internet en telefonie onder één dak: zakelijk en professioneel communiceren.

 • Snel en betrouwbaar internet
 • Zakelijke telefonie vast en mobiel
 • Professioneel beheer

Werk in de cloud met zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand.

 • Microsoft 365
 • Volledige controle
 • Hybride en flexibel werken
 • JDS support

Softwareontwikkeling

Bedrijfs- of branchespecifieke oplossingen op maat

ICT-beveiliging zorg

De beveiliging van gegevens en informatiesystemen in de zorgsector is van vitaal belang. Zo worden de privacy van patiënten gewaarborgd. Ook blijft gevoelige medische informatie beschermt.

Beveiliging in de zorg is niet alleen een kwestie van naleving van regelgeving. Het draait ook om het beschermen van de integriteit en vertrouwelijkheid van patiëntgegevens. Zorgverleners moeten voortdurend investeren in technologische en educatieve middelen. Zo blijft de beveiliging op het hoogste niveau gehouden en het vertrouwen van patiënten behouden.

ICT in de zorg sector
ICT in de zorg sector

JDS voor uw ICT in de zorg

Wilt u de mogelijkheden bekijken hoe JDS de ICT in uw zorginstelling kan beheren en optimaliseren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bekijken waar de zorgen zitten, zodat we deze volledig weg kunnen nemen. Uw zorg, onze ICT.

contact

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl