ICT-automatisering
door JDS smart IT solutions 

JDS smart IT solutions is al ruim 37 jaar bedreven en gedreven in het analyseren en verwerken van automatiseringsvraagstukken. Met plezier werken wij hier aan en hebben in deze jaren ook veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo denken wij in slimme oplossingen voor verschillende zaken zoals: 

software en hardware
cloud
security
telefonie

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Automatisering ICT

bij het MKB

Door uw ICT te automatiseren bespaart u een berg werk! Door standaardprocessen met slimme oplossingen op software platforms te vereenvoudigen, bespaart u tijd. Tijdrovende klussen worden zo eenvoudig. Daarbij hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de achterliggende techniek. Daar zorgen wij voor!

JDS bedrijfsautomatisering bv, uw partner in ICT

Ruim 37 jaar expertise

In ICT-automatisering

JDS is gespecialiseerd in ICT-automatisering voor het MKB. Met meer dan 37 jaar ervaring in het analyseren van uitdagende automatiseringsvraagstukken. Dit doen wij ongeacht de bedrijfstak. Zo hebben wij onze eigen unieke kijk op ICT-automatisering en een doelgerichte aanpak. Hiermee verzorgen wij diverse diensten en allround oplossingen.

Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. De slimme tools van JDS houden toezicht op de updates van alle systemen. Dit gebeurt automatisch en het houdt ons 24 uur per dag op de hoogte van de status van uw ICT.

Lees hier meer over

1
2
3
4

Bedrijfsspecifieke automatisering

Een automatiseringsvraagstuk is nooit hetzelfde. Wij geloven daarom ook heilig in bedrijfsspecifieke automatisering. Wij analyseren uw processen en zorgen voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u hard- en software oplossingen die aansluiten bij uw vraag. Zo organiseren wij automatisering voor bedrijven.

Lees meer

  • software en hardware
  • security
  • cloudoplossingen
  • internet & telefonie

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl