ICT-automatisering
door JDS bedrijfsautomatisering

JDS bedrijfsautomatisering is al ruim 35 jaar bedreven en gedreven in het analyseren en verwerken van automatiseringsvraagstukken. Met plezier werken wij hier aan en hebben in deze jaren ook veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo denken wij in slimme oplossingen voor verschillende zaken zoals: 

  • software en hardware
  • security
  • cloud
  • telefonie

Automatisering ICT

Door uw ICT te automatiseren bespaart u een berg werk! Door standaardprocessen met slimme oplossingen op software platforms te vereenvoudigen, bespaart u tijd. Tijdrovende klussen worden zo eenvoudig. Daarbij hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de achterliggende techniek. Daar zorgen wij voor!

Ruim 35 jaar expertise in ICT-automatisering

JDS is gespecialiseerd in ICT-automatisering voor het MKB. Met meer dan 35 jaar ervaring in het analyseren van uitdagende automatiseringsvraagstukken. Dit doen wij ongeacht de bedrijfstak. Zo hebben wij onze eigen unieke kijk op ICT-automatisering en een doelgerichte aanpak. Hiermee verzorgen wij diverse diensten en allround oplossingen.

Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. De slimme tools van JDS houden toezicht op de updates van alle systemen. Dit gebeurt automatisch en het houdt ons 24 uur per dag op de hoogte van de status van uw ICT.

Meer weten?

Neem contact op

Julian Hendriks

Managing Director
+31 (0)478 531443

Julian Hendriks - Managing Director

Bedrijfsspecifieke automatisering

Een automatiseringsvraagstuk is nooit hetzelfde. Wij geloven daarom ook heilig in bedrijfsspecifieke automatisering. Wij analyseren uw processen en zorgen voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u hard- en software oplossingen die aansluiten bij uw vraag. Zo organiseren wij automatisering voor bedrijven.

  • software en hardware
  • security
  • cloudoplossingen
  • internet & telefonie

tevreden gebruikers

Een greep uit onze succesverhalen

Porsche
Golfbad Oss
Martin Cuypers
Meulenkamp
Verstraaten Express
Volksuniversiteit Venlo

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl