Hoe beveiligt u uw
bedrijfsnetwerk?

Uw IT-netwerk is van belang voor uw bedrijfsvoering. Steeds meer bedrijven gebruiken eigen mobiele apparaten voor werk, steeds meer werknemers werken thuis en bijna alle documenten zijn opgeslagen op het web in de cloud. Uw bedrijfsnetwerk wordt op deze manier blootgesteld aan talloze online gevaren. Internetcriminelen weten ook uw bedrijf te vinden. JDS helpt u graag bij het beschermen van uw bedrijfsnetwerk tegen alle beveiligingsrisico’s.

Volledige controle
Opslag & back-up
Optimale beveiliging
JDS Support

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Uw gegevens zijn verzonden!

Cybercrime

bij het MKB

Cybercrime is een wereldwijd probleem en komt helaas vaak voor. We zien dat grote bedrijven hun zaakjes vaak redelijk voor elkaar hebben op het gebied van security. Echter is dit bij het MKB niet altijd het geval. Het is te allen tijde belangrijk om veilig om te gaan met data. Internetcriminelen vallen niet alleen bedrijven aan, maar soms ook de klanten van die bedrijven. Zeker met de AVG-wetgeving is het van belang om als bedrijf te zorgen voor goede bedrijfssecurity.

cybersecurity begint bij awareness

Hulp van uw medewerkers

Naast het toepassen van onze beveiligingstoepassingen, is het ook van belang dat uw medewerkers externe bedreigingen herkennen. Het is van belang dat medewerkers zich bewust zijn van de risico’s van hun doen en laten. Leer medewerkers bijvoorbeeld dat ze niet op links in dubieuze e-mails moeten klikken, dat ze bijlagen niet zomaar moeten downloaden en dat ze geen gebruik mogen maken van onbeveiligde apparaten en verbindingen voor werk gerelateerde zaken. Het veilig omgaan met data is essentieel om uw bedrijfsnetwerk te beveiligen.

Lees hier meer over

1
2
3
4

JDS zorgt voor uw bedrijfsbeveiliging

We denken vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijf. Een goede beveiliging bestaat uit verschillende lagen die goed op elkaar moeten worden afgestemd. Onder andere door en firewall, een spamfilter, een antivirus, een MFA (meervoudige verificatie) of een VPN-verbinding. We adviseren u graag over de meest geschikte beveiliging voor uw bedrijf. U krijgt bij ons gevraagd én ongevraagd advies zodat u zorgeloos aan het werk kunt.

Lees meer

  • Firewall
  • Endpoint protection
  • Meervoudige verificatie (MFA)
  • Back-up
  • Gevraagd én ongevraagd advies

IT-security

bij JDS smart IT solutions 

Om de kans op een cyberaanval zo klein mogelijk te maken is het verstandig om er zeker van te zijn dat uw beveiliging op orde is. Door het optimaliseren van de beveiliging verkleint u de kansen op een cyberaanval aanzienlijk. Het maakt niet uit hoe groot de organisatie is, criminelen kijken namelijk eerst waar ze binnen kunnen komen, daarna kijken ze naar wat er te halen valt. Ook voor kleinere bedrijven kan een cyberaanval desastreus zijn en mogelijk voor onherstelbare schade zorgen.

Lees hier meer over

Andere diensten van JDS

Moderne Werkplek

Werken in de cloud met grip op de kosten en de zekerheid van een veilige, stabiele en snelle werkplek tegen een vast tarief per maand. De Moderne Werkplek biedt organisaties een betrouwbare en flexibele ICT-oplossing.

Security

Beveilig uw organisatie optimaal zodat u zorgeloos kunt werken. Bij JDS smart IT solutions denken wij vanaf het eerste moment mee over een optimale beveiliging voor uw bedrijfssituatie. U wilt toch verzekerd zijn van een veilig netwerk?

(hybride) cloudoplossingen

Wij verzorgen complete cloudoplossingen. Of het nu gaat om een Moderne Werkplek in de cloud, een Microsoft 365 oplossing, een totale hosted oplossing of juist een hybride oplossing, wij bieden bedrijfsspecifieke oplossingen.

ICT-Beheer

Om uw organisatie volledig te kunnen ondersteunen bieden wij diverse oplossingen op het gebied van cloudoplossingen, de Moderne Werkplek, IT-security, telefonie en internet. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 450
5800 AL Venray

Contact

Openingstijden:

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vrij: 8:00 - 16:30

+31 (0)478 585 457

contact@jds.nl