Over JDS

JDS bedrijfsautomatisering bv is een onderneming die zich al een kwart eeuw richt op het leveren van oplossingen aan het MKB op het gebied van informatie & communicatietechnologie. In de afgelopen 25 jaar heeft JDS zich ontwikkeld tot een volwaardige ICT-partner voor het MKB.

JDS
 levert oplossingen voor het MKB. Dit betekent dat zij naast het leveren van software ook hardware met een goede prijs/kwaliteit verhouding levert. Server omgevingen, het beveiligen van netwerken, het inrichten van thuis- en telewerkplekken, het opzetten van filiaalkoppelingen en het volledig beheren van netwerken en installatie.

JDS heeft een storingsdienst die 24 uur x 7 dagen bereikbaar is, zodat ook buiten de reguliere kantooruren een storing kan worden aangemeld. Tevens is er de mogelijkheid tot het afsluiten van verschillende service overeenkomsten.Zo kunnen problemen aan het netwerk niet alleen snel en kundig worden opgelost, maar kunnen deze ook, door de proactieve werkwijze van onze technisch specialisten, worden voorkomen.

Kwaliteit
In een steeds veranderende omgeving zoals de ICT-branche is het belangrijk dat technisch specialisten hun kennis en vaardigheden op peil houden. Ons technisch personeel bezoekt, verzorgd door onze partners, regelmatig technische trainingen om zich te specialiseren. Alleen op die manier kan kwaliteit worden gewaarborgd en kan men de innovatieve veranderingen in de markt vertalen naar concrete oplossingen en toepassingen.
JDS begeleidt al jaren studenten en afstudeerders bij het succesvol afronden van hun opleiding tijdens hun (eind)stage en is dan ook trots om KENTEQ erkend leerbedrijf te zijn.

JDS Assist-IT module

 

Maak eenvoudig een snelle verbinding tussen uw computer en onze helpdesk. Op deze manier kunnen wij u razendsnel van dienst zijn en het probleem samen met u oplossen.